2013-07-27, igoogle
-os savaitės demotyvacija Lietuva turi savo didvyrį -
154

komentarai (20)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4066 d.
Tiek besireklamuojantys pydarai, tiek Gražulis peržengia ribas. Tai yra dvi kraštutinės spektro pusės, kai geriausia išeitis būtų kompromisas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4069 d.
Tolerancijos žmonėms tikrai trūksta, tačiau ir aš manau, kad paradai, išreikšti savo pakraipai, nėra būtini. Atrodo, per žinias sakė, jog paradas kainavo virš 5 milijonų litų? O jie užsimanė tai padaryti kasmetiniu renginiu!.. Neįsivaizduoju, ką vyriausybė galvoja, leisdami tokias nesąmones.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4069 d.
Ignoruoti tuos pydarus reikia, gal nustos reikstis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4071 d.
Vat cia paradas normalus:

www.youtube.com/watch?v=Exg3pOSqWak />
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4073 d.
Ne, jis ne didvyris. Tik sau (ir gejams) reklama darantis ir besiardantis seimo narys. Geriausias budas pasiekti, kad gejai nebeitu - ignoravimas. Tiek zmoniu, tiek medijos, tiek grazulio. As nesu is principo pries homoseksualus. Gal jie yra geri zmones, geri vaikai, geri darbuotojai ir t.t. Del to nepritariu grazulio bajeriams ale apmetyt juos kiausiniais ir pan. Tegu gyvena. Tas dalykas, kuris man nepatinka, yra tai, kad homoseksualumas pateikiamas kaip visiskai normalus dalykas, tolygus heteroseksualiems santykiams. Taip negali buti!!! Gal ir kitiems netrukdo, bet tai vis vien iskrypimas. Gal jau pamirsot, kad visu pirma lytiniu santykiu paskirtis yra dauginimasis, o tik po to malonumas. Kazkodel taip gamta sukure, kad du vyrai ar dvi moterys negali susilaukti palikuoniu, todel turbut niekada negaleciau sulyginti homo su hetero santykiu :) ir nenoriu, kad vaiku knygelese po daug metu butu pateikiama net tokia alternatyva kaip princas ir princas. Viliuos, kad nors baznycia nepasiduos ir neteks isgirsti siu zodziu: - skelbiu jus vyru ir vyru, galite pabuciuoti.... :D
ReBorN prieš 4073 d.
#2 Na, tai prašau - išsiliek, kas aš per žmogus... :) Beto grįžtant prie tolerancijos klausimo: o tai jeigu mes stumiam ant lenkų, rusų, žydų, juodukų, tai nesiskaito, kaip tolencijos stoka ar čia jau prasideda, kažkokie dvigubi standartai?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4073 d.
Na tokiais tempais pradės daryt ir pedofilų, prievartautojų ir kitų iškrypėlių paradus.
Atseit jie tokiais paradais nori lygių teisių, tai man įdomu ko jie negauna? Ar parduotuvėse kažko jiems neparduoda ko parduoda normaliems žmonėms? Ar mokesčiai jiems brangiau kainuoja?
Manau čia tie paradai tik veltui valstybės lėšų švaistymas. Jei jau manau norėtų kitais metais tokį paradą surenkt - tegul susimoka pinigus, kuriuos už juos turi mokėt normalūs žmonės, nes kiek girdėjau šiam paradui vien tik dėl policijos apsaugos išleista virš 200.000 litų, tai tie dalyvaujantys tegul susimeta po 100 už apsaugą ir visą kitą o po to eina sau ir žygiuoja, o kitaip manau tegul eina be apsaugos, nes iš idėjos naxuj mums, normaliems mokėt už tai kad pederastai užsimanė pasivaident gatvėse?
Na nežinau, netrugdau jiems gyvent, bet viskas turi savas ribas, ir jie jas peržengė, naudojasi tuo, kad turi "policijos neliečiamybę parade" ir savo frazėm kursto tuos, kurie YRA PRIEŠ JŲ IŠSIREIŠKIMĄ GATVĖSĖ.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4073 d.
kaip nesuprantat kad zmones ne ant geju stumia o ant parado.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4073 d.
Tai jeigu stumdot viens kitam i subine, tai bent viesumoj nesirodykit. Nafik cia tuos paradus daryt?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4074 d.
Šunys loja, o karavanas eina. Tik tiek galiu pasakyti.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau