2011-01-03, Mindosas
Lietuviu egzaminas - privalomas - O kam? Juk vistiek dirbsi užsienyje
389

komentarai (38)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4742 d.
Tam, kad failintum ir nevaziuotum studijuoti i uzsieni. Jei ne supystas lietuviu egzas, is kurio tegavau 78% dabar sedeciaus Kembridze.
MagicianGirl116 prieš 4934 d.
Nebūtinai ;]
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4986 d.
i amerika!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4989 d.
eikit nx ne patriotai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4990 d.
paziurekit sita video ir suprasit ko mes taip blogai gyvenam! cia jau is seno pas mus warguoliu tauta... komunistus rinkot, o dabar desinieji bando istaisyt klaidas skaudziausiais budais bet kiti nesuprantat:) sekmes www.youtube.com/watch?v=jzbCl5Lt7qk
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5003 d.
Sorry del daug gramatiniu klaidu, tiesiog dejau as ant sudetingo rasimo. Kam reikia tas suprato!:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5003 d.
Tiesa sakai #22 kam tenkintis
3000lt jei gali tureti 3000000lt ir nebadaut ir nesalti ir sedet sau po palme krnrs pr karybu juros. Ir kjp kaskuris sake, kd tipo liks cia del giminiu ir del draugu:D juokinga. Nes galima draugu susirast visam pasaulije, arba uzdirbt tiek pinigu, kd skradyti i Lietuva pas gimines ir draugus, dar ir paremti juos finansiskai:) ir neziurekit kas plauna indus nuvaziaves i anglija, o ziurekit kas milijonus kala! Jei matysi tik tuos kurie blogai gyvena, tai pats tjp gyvensi. Turi semtis ziniu ir ikvepimo is tu kurie kaska daro ir kasko pasiekia. O ne tu kurie tik skundziasi ir burba kjp blogai tas ir kjp blogai anas. Reik tik daugiau tikejimo ir ryzto, td viskas ims sektis! Siuliau visiem paziuret filma The Sicret . Jis jum parodys paprasta kelia, gero gyvenimo link:) sekmes visiem.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5005 d.
#29 Kodėl man atrodo, kad #26 už tave tiek lietuvių, tiek kokią užsienio kalbą moka geriau :D.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5007 d.
baikit pistis kralikai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5007 d.
#26 pamirsai pasakyti dar viena priezasti, kad kitos kalbos zinios mazesnes negu minimalios, todel ir lieki. Argi ne tiesa? : ))
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau