2011-03-06, Rendolfas
Lyčių lygybė - tu gi to taip norėjai...
198

komentarai (61)

AlessaGillespie prieš 4232 d.
Šiuolainikėje visuomenėje per daug visokių draudimų..tu tam per sena/-as, per jauna/-as..lėlės-mergaitėms, mašinėlės-berniukams, šis darbas vyriškas, o šis moteriškas..taip neturi būti..žmogus įstatomas į kažkokius apgailėtinus rėmus, negali daryti tai kas iš tiesų patinka, nes bijo , kad pasmerks ar išjuoks visuomenė. Tokie darbai kaip statybose, ar armija pareikaluja daug jėgų ir ištvermės. Ir tikrai ne kiekvienas vyras sugeba, aišku jei yra moterų, kurios pajėgia dirbti tokį darbą..tebūnie, negalima žmogaus nepriimti dirbti dėl lyties, raės, tautos, kalbos..(išvis patarčiau konstituciją paskaityt).be to kulinarija atrodytų toks moteriškas darbas, bet daugelis žymiausių pasaulio kulinarų yra vyrai. O tas skirstymas į vyriškus/moteriškus darbus yra akmens amžiaus palikimas, kuomet vyras medžiodavo žvėris, o moteris gamino maistą, bet dabar kai viską galima nusipirkti maximoje..gal būtų laikas atsisakyti akmens amžiaus pažiūrų ir tapti civilizuotais žmonėmis?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4578 d.
Nu nezinau, as pats chirurgas, bet nei vienos geros chirurges moters nemaciau, taip kad si tavo teigini paneigsiu, #59.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4606 d.
#58 tai tu nori pasakyti, kad moterys yra kvailos? Yra labai daug gerų chirurgių, verslininkių ir kt. O tu žiūriu labai neskiri lyčių jėgos pagal stiprumą ir šiaip lyčių lygybės statybininkai, miškininka, policininkai, gaisrininkai šios specialybės reikalauja daug jėgos kurių vyrai daugiau turi už moteris, tad nereikia daryti išvadų remdamiesi tik ant savo įsitikinimų, beje su tokia savo nuomone žiūrėk kad kokia galingos įmonės vadovė į teismą nepaduotų , nes žinok taip teismais užtampys, kad ojojoj.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4630 d.
Uztilkit moterys, greitu metu dar nebus tos lygybes, aciu dievui.... Prezidentai, seimunai, verslininkai, statybininkai, miskininkai, policininkai, gaisrininkai, daugiausia geriausiu chirurgu, kas? Didzioji dalis vyrai, nes vyrai valdo si pasauli, kur moteris dabar sutiksit dirbancias? Kebabineje, kioskelyje, maximoje, troleibusu vairuotojais ir mazuma auksciau isvardintose srityse? Lygybes nera ir nebus greitu metu! :)))))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4940 d.
šią demo stapadov kūrė vyras. šitas matosi vien iš to , koks paveiksliukas. įdomu, kodėl neįdėjo vyro prie plušančio puodų ir tvarkantį namus , ir žmonos, išsidrėbusios ant fotelio prieš teliką su alaus bokalu ar laikraščiu ? ir šiaip, dabar 21 amžius, daugelyje planetos vietų jau vyrauja lygčiu lygybė, moterys dirba 8 valandas per dieną kokį nori ir kokį leidžia galimybės darbą, o vyrai jau irgi patys gamina ir tvarko namus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4940 d.
#32- vot teisingai;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4941 d.
#51 o kai buna atvirksciai lygybe? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4941 d.
moteriska lygibe:viska,gaunu tik panorejusi,jai ka reikia padaryti,tai lyciu diskriminacija
kristal prieš 4943 d.
#52 Atvirkščiai, mielasis, jūsų be mūsų nebūtų, nes kiek dabar yra spermos bankuose spermos, užtektŲ jau keliems tūkstančiams metų, o iki tol galima būtų sugalvoti kaip be jūsų apsieiti :D Nepriimkit asmeniškai pasamprotavau vardan ginčo :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4944 d.
Lygybe butu jei abu sedetu atsipute o valtis pati plauktu......
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau