2011-01-03, chiaki
Microsoft Word - Remia EMO subkultūrą nuo 1989-ųjų
80

komentarai (29)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4547 d.
#18 Krv nekenčiu tokių žmonių kurie laiko save geresniais už kitus. Giriesi, kad esi Londone ir tipo kietas? Ir dar save Dievu vadini? Siūlyčiau dar karta perskaityti #15-ą komentarą ir galiu lažintis, kad ten žodžio ''kaimas'' jau nerasi, nes jo ten ir nebuvo. Laido riteris atsirado....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d.
riesas + cut? si demotyvacija ko ne prasciausia kuria tik esu mates
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5004 d.
#20 peace n love u too!!!! :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5006 d.
Cry me a river dickface...O aplamai jus atsitusinkit iki galo pries rasydami:"kokia nesamone , as nieko nesuprantu, trenkit man kasnors"
paverkit i kliju maiseli ir pradesit gal suprast, vaikai , prieina cia nesigaudantys aplinkoje, ir bando dar savo salygas primetinet.
Shele prieš 5007 d.
šiaip nuo 1983m
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5007 d.
dEMOtyvacija
chiaki prieš 5008 d.
Kolegos tautiečiai,
Nenorėjau nieko įžeisti, įkeldama čia šią demotyvaciją. Taisykles ji atitinka - todėl ji ir yra čia, o jeigu ji netenkina jūsų skonio, prieštarauja jūsų pažiūroms, ar tiesiog per daug sureikšminat pačią mintį - siūlau nuveikt ką nors prasmingesnio. Galbūt nuveiksit ką nors doro ir naudingo mūsų tautos labui, nes kaip žinia, laido riteriais (ar wireless'o, kaip dabar madinga), gali pabūt kiekvienas. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5008 d.
yra toks su photošop, neturėjo tai su wordu padarė, iš šūdas gavos, būkit tolerantiški netolerantiškų žmonių atžvilgiu arba jų dėl netolerancijos nesmerkit.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5008 d.
#18 teisingai pasakei: "prie ko cia kaimas?" nes jis raso 13kametis = tryli-kametis, o ne kaimas. ismok viena karta skaityt, nes ziuriu Londonas gerai galvele praplove nebemoki lietuviskai...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5008 d.
#16 peace&love!!! aš už tave :D
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau