2012-05-15, kasiakas
Mielosios panelės - Mes tikrai žinom, kaip jūs stengiatės gerai atrodyt
32

komentarai (21)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4505 d.
20# moterys sporto saleje turi praleist daugiau laiko? tai gal jus dar kiausinius kiek viena diena geriat ir ten einat raumenis augint nevisi megsta tokias moteris kurios kaip raumenu kalnas.. jus pabegiot ir nevalgyt daug
o #18 stovet pries veidrodi ir grazintis save? mes kalbam apie kuna ne apie veida
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4509 d.
Turbut cia koks anegdotas? Juk moterims grazinti savo figura zymiai sunkiau nei vyrams! Moterys sporto saleje turi praleisti net tris kartus daugiau negu vyrai, kad gautu toki pti rezultata!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4510 d.
Retkarciasi pabadauti (pasninkauti) tikrai gerai - koki karta per men., jei aisku nesi kaip nesustojantis robotas - toks nieko niekada nesupras. Efektas - labiau sukoncentruotos mintys, issireiskimai ir t.t. Zodziu, gerai mastysenai...:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4511 d.
Blemba kaip nusisnekat, Juk ir taip visit Mes zinom kad stovet prie veidrodzio sunkiau Nei po stanga but, svorius kilnot
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4511 d.
#16 Ačiū, bet anoreksiją tegu pasirenka mados aukos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4511 d.
o jūs pabandykit nieko nevalgyt, nėr taip lengva
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4511 d.
Gražios mergos nevalgo, nešika, nebezda ir nestorėja. Tokios vadinamos princesėmis ir jos egzistuoja tik pasakose.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4511 d.
Labai graziai mergina atrodytu jeigu ju metu nesirupintu isvaizda. Raudonos kelnes, riebaluoti plaukai, isberta oda.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4511 d.
Prie ko cia menesines ir isvaizda? Veida nuo ju perkreipia kazkaip ar kas daros? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4511 d.
#9 Jei tau patinka tokios panos kur tik nieko nevalgo ir susiktai ''graziai'' atrodo,tai tikrai esi nenormalus. Ir ko cia skundies apie sales skausmus? nesidraskyk,normaliai sportuok. Pati sportuoju jau daug metu ir tai mano gyvenimo budas. Sportas teikia energijos ir padeda geriau jaustis. 3-5 kartai per savaite po 2 valandas sporto saleje.tai yra normalu. jei esi tinginys, tai nesportuok,nereikes skustis:) apskritai, sportuoti visiems reikia. vaiknam su svoriais merginoms kitokie pratimai. Taigi vyru raumenine mase daug didesne nei moteru jau is prigimties. Jiems daug greiciau tie raumenys isryskeja. o pas nesportuojanciu merginu-celiulitas, pas nevalganciu, krintantys plaukai,baisi oda,apie nuotaika net nekalbu. O apie ''acetono niuchinima''... niekas nekalbejo ten apie skausma. taciau pabandyk kadanors nusirauti plaukus nuo koju,ar dar geriau nuo ''ten'',tada galesi papasakot apie savo sale:)
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau