2011-01-25, Stalker
Moksliukas iš kurio tyčiojaisi mokykloje, - vieną dieną gali tapti tavo bosu.
284

komentarai (38)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4353 d.
#34 Ko gero, esi siauro mąstymo chuliganas. Tu net neįsivaizduoji, kiek valios reikalauja gerų pažymių palaikymas, kai kasdien tenka matyti kelis tokius asilus, kurie į mokyklą ateina tik todėl, kad tėvai verčia. O tie vadinamieji "genijai" beveik visada būna tarp pažengusių arba neutralių, o jei prasimuša, tai tik Lietuvoj. Užsienyje netgi baigę lietuviškus mokslus sėdi aukščiausiuose postuose ir turi šeimas, vaikus, ir gyvena pilnavertį gyvenimą. Tas tavo pareiškimas apie "materialines vertybes" apskritai tik juoką kelia. Sėkmės bandant pateisinti savo nesugebėjimą suvokti paprasčiausių dalykų. Tu net neįsivaizduoji, kas dedasi to "moksliuko" galvoje, ir kad jis jau supranta tai, kas į tavo galvą ateis tik po kokių penkių - septynių metų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4445 d.
niekas siais laikais nesisaipo is moksliuku, nebent pradinese klasese.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4497 d.
cia seip bilo geito zodziai tai demo autorius nera labai originalus
Anonimas prieš 4549 d.
#35 Moksliukų dėka tu gali rašyti šį komentarą :). Prisimink tai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4549 d.
gerai kj jau pasiziurejau i sita demotyvacija kiek supratau sitas moksliukas durnas vaikas kuris nemoka skaiciuoti bet skaiciavimo mosineles uzauges ja turbut wisada ir naudosis :D net kurdamas sia demotyva zmogus paveiksliuku palauze savo demotyva jos kurejas gan kvailas :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4549 d.
irsoniska moksliuku viltis moksliukai retai tampa bosais nes jie neturi valios jei is ju ticiojosi anyway moksliukas tj zmogus pasmerkes gyvenima mokslui tik tam kad taptu protingesnis ir mano gaus gera nama tegul manes nejuokina pagal mane gal kokie 80% vaiku stumia ant moksliuku bet genijai egzistuoja ne tarp moksliuku jie dazniause buna neutralus bet kartais ir tie kurie tyciojasi jie tiesiog savo gudrumu pakyla tarp stipresniu ir ir jiems nereik jegos jeis naudotis tiesiog naudaja prota moksliukai niekad nepasieks jhu lygio moksliuku gal buti kekvienas. #5 tavo komentaras mane ironiskai suerzino tavo sypsena budama moksliuke o gfal tavo draugas artimas zmogus budami patyciu taikiniu negalime dziauktis. (anyway ji tiesiog patikslino aisku dalyka del kurio sukurta demotyva. vis delto man patinka tik keliu tipu zmones tie gudrieji kurie tampa savo noru patyciu taikiniu tik tam kad sutvirtetu. Bet gi pazimys taitik paprastas skaicius kuris nenurodo ar tu esi protingas net jei mokaisi 10 gali savo norais juos paversti 1 taigi tj tik priklkauso nuo zmogaus noro. net jej moksliukai praturtes jie niekados netures pilnavertes laimes jis tik tures hmm kjp cia tas zodis rasosi :D materialines dovanas. taigi pasakau dar karta! moksliukai tj tik zmoniu pasirinktas kelias jis nepriklauso nuo to ar zmogus protingas kaikurie tiesiog privalo pasirinkti ji nes neturi pakankamai fizines jegos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4706 d.
Puikiai mokausi, bet, ne taip, kaip sakė Łukasz Mikielewicz, tikrai turiu apie ką pakalbėti, nesu ribotų galimybių. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4984 d.
#28 paliubom taip ir bus xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4984 d.
#26 (y)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4985 d.
dx moksliukai
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau