2012-01-30, coliuke_
Moteriai nereikia tobulo vyro. Jai reikia vyro, - kuris ją gali priimti tokią, kokia yra, ir priversti jaustis ypatinga.
147

komentarai (39)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4521 d.
Koks skirtumas jei zmogus nori tegu kuria,zodziu kaip matos senas bajeris del amerikieciu,zydu ir lietuviu forumo komentaru turbut ne pokstas o gyvenimo teisybe :)
coliuke_ prieš 4612 d.
Kaip gaila, bet tada čia ne tau ir ne apie tave. Pereik į kitą kategoriją.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4612 d.
kaip gaila, bet cia ne tiesa :\
coliuke_ prieš 4617 d.
Jiems sukėlė ryškiai matosi. ^^ Atrado savo pasekėją.
zvp prieš 4617 d.
#34 Neimk į galvą. Gerai, kad žmonės šneka. Nesvarbu ar atsiliepimai teigiami, ar neigiami. Svarbu jie yra ir sukelia tiek daug emocijų ;)
coliuke_ prieš 4617 d.
#33 Dar palaikymo komanda atsirado. Pasiplokit.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4618 d.
imka, (y)
coliuke_ prieš 4618 d.
Dar vienas kritikas..atrodo maža komentarų.. Tikiuosi pagerėjo ant širdies viską išsakius, bet vis tiek kursiu, nes yra žmonių, kuriems patinka ir taškas. Ir čia jokios mano audros, nes turbūt net nežinai, ką tai reiškia, jei taip sakai. Bile protingesniu pasirodyt. Iš antraščių ir paveiksliukų analizuojat žmogų..iki ko atkeliavom...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4619 d.
Imka, mldc seni, +1 tau. Gerą klausimą uždavei, kuris parodo autorės nekompetenciją ir perdidelį susireikšminimą. Tokiomis sąvybėmis dažnai pasižymi jaunosios princesės, kurioms nepastoviai užeina hormonų audros ir tada jau prasideda...

O, grįžtant prie temos. Ką gi vėl eilinė tema meilė-seilė ir apsileilėjusių dEMOtyvacijų kūrimas, sąlygotas perdidelio estrogeno kiekio kiekio kraujyje.

Amžina tema ar ne ta meilė ? O dar "amžinesnė" vyras-moteris. Nei vienas romantikas to neaprašė pilnai savo daugiatomiuose romanuose, net nesugebėjo išreikšti pilnai tų jausmų. Tai tuo labiau ypatingai skurdžia ir nuvalkyta demotyvacija ir eiline antrašte.

Kaip matyti, autorė to net nesiekė, o ji tiesiog šviesiai tiesiai tarė: "aš kuriu, tai ką noriu kurti".

Iš to galima pasakyti, kad tikrai tai atspindi autorės "princesiškumą", o kitaip tariant savo ego. Deja, autore, jei eini į viešąją erdvę tai pasistenk kurti plačiai auditorijai, o ne vien savo hormonų audroms patenkinti susilydžius nuo vaikino žvilgsnio ar dar ko.

Jeigu tokia logika vadovaujiesi, tai paimk susikurk dEMOtyvaciją/as imk ir atsispausdink bei pasikabink jas ant sienų, šaldytuvo, va tada tikrai galėsi pasigirti, kad kuri tai kas tau patinka ir būtent sau.

Panašu, kad tokia logika vyrauja ir pas vyrus, kurie irgi kuria apie tai kas patinka. Turbūt nenuostabu matyti kas kartą kitą demotyvacijas su didele moteriška krūtine, kur ir Zvp nieko negali padaryti ;] taip pat ir su alumi, krepšiniu..

Anaiptol, neteisinų ir vyrų čia. Tai yra eilinės ir senai nuvalkiotos, išsisėmusios temos, kurios bendrai žemina Demotyvacija.lt lygį. Neišimtis ir šios eilinės dEMOtyvacijos apie meilę, santykius ir t.t.

Dabar dar prisikabinsiu prie antraštės. Ką reiškia "priversti jaustis" ? Tiesa kai kurioms moterims tai gana būdinga ir būtinai prašosi per jėgą :D Deja, šis dalykas kartais turi neigiamą pusę, bet ties juo neužsiciklinkime.

Taigi teiginis "priversti jaustis" yra daugiau mažiau "nonsens'as", o ar nebūtų buvę paprasčiau parašyti, kad "kuris ją gali priimti tokią, kokia yra. Tiesiog labai paprastai ir suprantamai ir nereikalinga jokia fetišistinė prievarta.

Beje, grįžtant prie Imkos iškelto analogiško klausimo. Lygiai tas pats galioja ir vyrų atžvilgiu, tad panelytės tikrai neįsijauskite per daug kažkokios ypatingos, tokiu būdu nesuteikdamos lygiavertiškumo vyrams. Nors suprantama, kad tai turėtų savaime ateiti abiejoms pusėms tiesiog gerbiant vienas kitą.

Reziumuojant, galėčiau drąsiai teigti, kad tai visgi labai paviršutiniški skrajojimai hormonų audromis ir baisiai toli nuo gyvenimo realybės. Deja, kaip realybė rodo yra visai kitaip.

O kai kam iš tokių dEMOtyvacijų išaugant teks daug žolės apšikti.

P.S. Tikrai, aš labai džiaugiuosiu, kad tokių dEMOtyvacijų šiame portale sumažėjo ir žymiai, todėl nebeatrodo, kad tai tėra tik niolikinių princesių eiliniai svaičiojimai apie meilę.

Aspkritai vertinčiau šią demotyvaciją žemiau pusės, dėl kelių priežasčių: todėl, kad pasirinkta eilinė nuvalkiota tema, nors ir tikslas paminėtas, bet su kažkokiais neaiškiais prieštaravimais "priversti jaustis", mano supratimu po žmogaus priimimo koks jis yra, tas "jaustis ypatinga" turėtų ateiti savaime. O taip pat paskutinis vynis į šią demotyvaciją toks, kad su tokia antrašte toli iki geros sentencijos.

P.P.S. Jei jau griebiat šią tematiką, tai darykite tai labai gerai, kad griebtų už paširdžių, o ne paviršutiniškai. Jei tik taip, tada geriau nemėginkite liesti šios tematikos ir palikite ją ramybėje. (:
coliuke_ prieš 4619 d.
#28 Na ačiū, kad bandai išsidergt, bet nesėkmingai. Gali toliau lankytis kiek širdis geidžia, bet vis tiek kaip kūriau taip ir kursiu.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau