2011-07-11, kalabokas
Motociklininkų gyvenimas - Skaičiuojamas kilometrais
100

komentarai (25)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4185 d.
#24 Pats vairuoju motociklą, ir galiu pasakyt, kad tikrai motociklas neprilygsta saugumui mašinos, bet svarbiausia kas yra šalme(protas) :) Tad pavyzdžiui jei su pieštuku galima nužudyt ar išdurti akį, tai jis begalo pavojingas? Tik dažnai kalti būnam ne mes, motomanai, o blondinės ir kiti žvairi, nematantys...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4209 d.
Motociklas yra saugiau nei automobilis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4546 d.
#20 mldc! :) labai geras komentaras. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4592 d.
lool, prajuokinai :D Tu gal pati paziurek statistika ne kas dazniau avarijas daro o avariju kuriuose yra susije motociklai ir daznesnius kaltininkus 2/10 avariju yra kalti motociklo vairuotojai :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4718 d.
As uz oink:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4742 d.
19# davai susitinkam ? Pravesiu as tave , man atrodo visiems laikams uzsiciauspsi kai apsimyzus nuo moto nulipsi . Ir be to , as mergina , turiu vaikina , ir ka tu man ? Kulturos sakai truksta ? Gal issitrink galva , ka ? Nes pas pacia ne ka daugiau tos kulturos . Isvis tokiom potencialiom vairuotojom kaip tu nereik teisiu isduot net uz pinigus , nes garantuoju kad avarija pacia pirma savaite padarytum . Per tokias bobas dazniausiai ir prisiploja britvininkai , nes neziuri duros kur vaziuoja . Sakai issigalvoju ? Pati savom akim maciau kaip blondines visokios uz vairo sedi uz nuciuplpima teises gavusios ir grybauja kely , ir ne , ne vieninteli karta teko matyt . Taip kad surauk rura ir tyliai sedek .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4795 d.
#18 mielasis, nesu lezbietė, kad mane panelės paliktų. išmok rašyti kultūringai, nes normalios merginos niekada nesusirasi
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4816 d.
Lool , agraste tu , issitrink galva . :D Nevisavertiskumo kompleksa turi , matyt panele tave del britvininko paliko , uztat taip stumi . :D As pazistu ne viena kuris pagal taisykles mieste vazineja ir ka tu man ? Interneto bobute tu blia , kad tik paburnot . Vat toki kaip tave tai tikrai galetu kas nupist , zemes pravalyma padarytu .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4818 d.
Aj baikit, ne nuo transporto priemonės priklauso tapsi faršu ar ne. priklauso nuo vairuotojo. jūs nemanot kad su ultra lengvu lėktuvu skrendant ne pagal taisykles neįmanoma susiknežint? įmanoma. o mašina? o traktorius? o fūra? Pff.. visi mes potencialūs donoriukai. neaišku kada meteoritas ant galvos nukris. ir vpš, mocas yra zjbs.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4818 d.
tai taip iseitu as laimes kudikis esu kad jau prasukes virs ~30000 km
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau