2011-09-17, Anonimas
Ne vyrai kalti, - kad iš jų tarpo išsirenki tik kiaules.
216

komentarai (30)

Geras_Iksas prieš 4334 d.
kad taip visoms #28 i ausi..
Tikruolis prieš 4751 d.
Kas tas bobas supras... Viską puikiai žino, bet vistiek lipa ant to grėblio... Kartais net eilėje laukia
Anonimas prieš 4752 d.
oh fuck, zmones mieli, na neimkit jus visko taip i dusia. seniau zmones susizenydavo ir pragyvendavo gyvenima, uzaugindavo vaikus, be kazkokiu dideliu meiliu ir trydu (i savo senelius paziurekit), svarbu kad abu tvarkingi, be kazkokiu zalingu iprociu ar padjobu, ir gerai. o dabar prisiziuri serialu, prisiskaito romanu ir iesko nerealiu meiliu. blaiviau i viska ziureti reikia, ne emocijomis vadovautis o protu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4752 d.
#26 +1 Tikra moteris prasideda ~25 metu, kai kažkiek gyvenimo yra mačius, dirba darbą, yra išsilavinus, neužsima klubais, tūsais ir kitokiom nesamonėm, kai gali išlaikyt save, o ne tai kad žiūrėtu kiek bernas babkių turi ir pi*tu protą jei neturi. Dabar į tas pacukes, tai nėra ko žiūrėt, nes ieško kažko ko nėra, kaip ale kad apgintu, būtų kietas, mokėtu bendraut, mašina turėtu ir t.t. nors gyvenimas grindžiamas visai ne tokiais dalykais. Suaukit viena kart vaikai.
Rocknroll prieš 4752 d.
Nebandykit suprast moteru jos durnos visi bandymai jas suprast bevaisiai nes jos nezino ko nori kaip ir sioje demotyvacijoje jei gilinsites tai nuves prie alkoholio o paskui tik i kapus pasiimkit kokia kurva vakarui ir bsio nors anksciau laiko neprazilsit nuo bobu nieko nesupratimo ir nervu edimo su jom gyvenant geriau nebus geriau gyvent kaip zmogui ir mirt kaip suniui negu gyvent kaip suniui ir mirt ir but palaidotam kaip zmogui bobos kuri ede tau nervus visa gyvenima.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4752 d.
taip ir būna,kad dažniausiai blogiukus pasiema mergos,o ne geriečius kaip mane :(
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4753 d.
shwoopy loopy arms :D
Blackrose166 prieš 4753 d.
Nesuprantu kai kurių merginų...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4753 d.
Taip ir būna dažniausiai gyvenime, bet dėl nėštumo čia jau perdėjo.
Spartasaurus prieš 4753 d.
#11 vadinas as dar vaikinas :P
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau