2013-11-16, Anonimas
Neįtinka nei vienas vyras? - Tada štai, tavo ateitis
38

komentarai (25)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3907 d.
geras
idea prieš 3987 d.
Net ir čia būdavo diskusijų, bet, matyt, diskutuojantys prarado viltį arba kantrybę ;)
Tikiuosi tai nebus paskutinė pavadinkim „draugiška diskusija“ po ilgos pertraukos. Galbūt demotyvacija.lt netgi pralenktų daugumą masėms skirtų tinklalapių savo komentarų kokybe, ko ir linkiu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3987 d.
Net ašarą išspaudėt ;(
Pirmą kartą kažką panašaus į diskusiją šitam puslapyje aptikau. Tikėjimas Lietuvos internautais atkurtas! Taip ir toliau!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3988 d.
#21 Tiesą pasakius, aš FB nematau.. Tad man iki lemputės, jeigu kažkam ten labai nepatiko ir jei patiko - vis tiek nesužinosiu :D Tai va, baigiamosios nuostatos tokios - esame "normalūs" ir kitus raginame būti "normaliais" :)) Iki kito karto! (:
ZiuZiu prieš 3988 d.
#20 O tamstelės atsakymas kiek facebooko "like" surinko:))) Būkim "normalūs" žmonės ir pasidžiaukim, kad like'ais įprasminom šią diskusiją :D Kadangi jau gausis pilstymas iš tuščio į kiaurą, tai lauksiu kito karto, kol bus proga su tavim padiskutuot kitom temom ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3989 d.
#19 Na, matomai, renkasi į save panašius, bet už to slypi juk daugiau visokiausių plonybių :)) Na būna tokių atvejų, kai toks tokį "sutiko", o kas iš to gaunasi visi mato :D

Žinoma, truputį, gaila, kad prieštaraujančių neatsirado :| Hmm, man pačiam stoti dabar į prieštaraujančių pusę neišeitų :D Tai va, beliko vienas kitą papildytį, bent jau šįkart :)) Kaip kitur bus - nežinau ;]
ZiuZiu prieš 3989 d.
#18 Žmonės renkasi į save panašius :) Mitas, jog žmones traukia skirtumai, tai vat ir susideda degradai vienas su kitu :/ O žiūriu mums prieštaraujančių dar neatsirado, puikiai vienas kitą papildėm šįkart :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3989 d.
#17 Tai būtent, kitaip jau ir nebebus.. Paklausa bus tenkinama. Niekam ten neįdomios rimtos temos, visiem reikia skandalų, blogų žinių ir panašiai.

Tai matyt aš tik vienas būsiu girdėjęs keletą kartų apie tai. Bet negaliu apskritai patvirtinti, kad tai populiarus stereotipas.

Tų "laimingai" susituokusių nors vežimu vešk.. Pilnas delfi visokių keisčiausių istorijų apie išdavystes, alkoholikus sutuoktinius ir panašiai :D
ZiuZiu prieš 3989 d.
#16 Ir bėda tame, kad televizija rodo tai, ko nori visuomenė :) Labai puikų pavyzdį vakar gavau, kai peržiūrėjau Manto Katlerio vieną iš pasirodymų ir suskėlė vaikinukas pavadinkim protingesnį bajerį ir sėdėjo kelių šimtų žmonių salė be emocijų, kol jis pats nepasakė, kad "šitas bajeris niekada nepraeina publikai, bet jis man patinka. Tuoj juoksitės, kai pradėsiu pasakot apie b...s" taip ir buvo:)

Ne, neteko, bet kiek aš tų senbernių/senmergių žinau, tai turbūt tik vienas kitas yra gyvenimu nusivylęs depresikas. Bet čia žinai, kaip pažiūrėsi. Daug daugiau "laimingai" susituokusių yra depresikai ir gyvenimu nepatenkinti žmonės ir va tokie tikrai yra slogūs :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3989 d.
#15 Tai ta žurnalistika yra skirta pilkajai masei ir reklamų paspaudimų generavimui. Lietuviška televizija išvis.. Net su žiburiu gerų žodžių nerasčiau kaip ją būtų galima apibūdinti.

Manau ir aš, kad esminės problemos buvo iškeltos ir labai gerai aptartos :) Hmm, o pvz neteko girdėti, kad dažnai tie senberniai/senmergės charakterizuojami kaip cinikai, kurie viskuo nepatenkinti? Tokio slogaus būdo ar panašiai.

Aš abejoju ar visi taip supranta vienodai, bet tegu meta akmenį tas, kuris nesutinka su tuo, kas buvo išsakyta - pažiūrėsim :)

P.S. Labai ir man malonu diskutuoti su išprususiais ir apsišvietusiais žmonėmis ;)
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau