2010-08-04, Kiras
Nekaltybė- - geriausia dovana vestuvėms
34

komentarai (52)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4970 d.
grazi merga
vytenis prieš 5073 d.
bet deje taip nebus
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5086 d.
Tai kad nelabai tinkama dovana vestuvems ;D. jau geriau vestuvem koki nauja dalykeli pamegint, nei nekaltybe padovanot, vaikinui labiau patiktu, o ir paciai vestuvine naktis teiktu malonuma, o ne skausma :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5138 d.
Va su už tokių komentarų kaip #4 , sėdi kokie keturiolikmečiai, ir nori pavaidint kažką ypatinga. Gaila man jūsų, vaikai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5155 d.
#47 ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5155 d.
Jei mergina bando issaugoti nekaltybe iki vestuviu, yra didele tikimybe kad jai pavyks issaugoti ir iki pencijos
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5155 d.
#45 Galiu panaikint problemą
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5156 d.
Nekaltybė - kiekvieno asmeninis reikalas. Vienas ją brangins iki vestuvių, kitas ras pačią pirmą progą jos atsikratyti. Ir čia jų reikalas, jų kūnas. Man 17 ir aš tikrai nežinau, kada prarasiu savają. Ateis tinkamas žmogus, tinkama akimirka ir tai įvyks - man visiškai nesvarbu, kiek metų man tada bus. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5156 d.
Man 21 vieneri metai,bet as dar nekalta :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5159 d.
Gerb. For nation ! , jei sakote, kad skyrybu daugiau nei vestuviu, vadinas skiriasi tie kurie susituoke anksciau (pvz "15-20 metu atgal").
Man atrodo, tu ne taip sprendi apie zmones. Netaisykle, kad jei zmogus megsta pasimylet, tai jis bus prastas partneris santuokoj. Ir amzius nuo kada jis pradeda tai daryti, nelabai ka itakoja. Svarbu tai ar jis sugeba prisiristi prie zmogaus, uzmegzti su juo "dvasini rysi". Aisku atidedamas seksa iki santuokos tu labiau susikoncentruoji i to rysio uzmezgima, bet yra kruvos zmoniu kurie gali myletis ir tuo paciu nuosirdziai dometis savo partnerio asmenybe. Todel nereikia sieti isirusios santuokos ir nesantuokinio sekso. Zmones skirdamiesi negalvoja "Jeigu butume nesimyleje iki vestuviu, butume laimingi" :)
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau