2011-08-23, eilinket
Nesakyk, kad visos merginos vienodos - vien dėl to, kad pasirenki tas, kurių nori, bet jos nenori tavęs
131

komentarai (21)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 1723 d.
Visos jos tokios nežino ko nori. O po to kaltina vyrus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4334 d.
#10 Pritariu beveik visiskai.:) Bet yra isimciu,yra..Bet is dalies,beveik visos tokios,kaip paminejo komentatorius fafa
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4509 d.
#1 o mes susitike nebuvom? hm...ne nebuvom,tai va,nevisos:) ir kol kiekvienos nesutiksi geriau neklegek kaip antis pilna burna,paspringsi:) turiu vaikina,uzdirbu uz ji daugiau. o ir grozio etalonu jis seip nesivadintu,bet man grazesnio ir brangesnio zmogaus ner pasauly.kokios jusu paciu vertybes (pinigai, grozis) dar nereiskia kad ir visi kiti tokie...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4509 d.
juokingi man tie kurie sneka kaip #10.totaliai gyvenimo trauma zmogus:D su tokiu poziuriu,nepyk,bet nieko geriau ir negausi:D o uz #14 istorija labai dziaugiuos,gyvas irodymas ir faktas kad klysta tie,kurie siauru paziuru,tokiu siauru, kad akiracio skersmuo kokie 5 cm... bet pats pats juokingiausiaS DALYKAS YRA KAIP TOKIE PUSES PROTO BERNAI KAIP 10 SAKO JOG VISOS JUS TOKIOS NES VISOS VA RASOT PO GRAZENSIO BERNO FOTO:D jo zinok visos pasaulio moterys ir vyrai demotivacijoj sedi ir komentuoja,jei manai kad yra tik tokiu, kaip va prisiskaitai komentaruose,tai tada atsiprasau kad tave uzsipuoliau,net taves gailet reik:D tikiuos sutiksi zmogu,ne tik toki kaip tu pats,bet ir tu su normaliu mastymu,kuris parodis tau kokiu yra zmoniu,i r kad pats renkies su kokiais but:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4774 d.
#10 sutinku:D ble nerealiai suskele:D
XciclonX prieš 4777 d.
#14 www.myfacewhen.com/105/ +9 už kūrybingumą, pasigyrei iš širdies :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4777 d.
#14 Cool story bro. :)
mikruske prieš 4777 d.
Esu simpatiška, baigiau aukštają ir turiu darbą. Myliu savo vyrą, ir esu mylima. Abu uždirbame sostinėje apie šešis tūkstančius, esame laimingi. Dabartį susikūrėme patys, praktiškai nuo nulio. Kai susipažinom abu buvome studentai, per savaitę tiek jis tiek aš gyvendavau už varganus 50-70lt. Sugebėjo jis man ir gėlių nupirkti, ir aš jį pasveikinti esant progomis. Laukiuosi 3 mėnuo dvynukų ir susilaukiam didelio palaikymo iš artimųjų. Svarbiausia gyvenime yra išsirinkti tinkamą žmogų, ir dėti pastangas į tai, ko tu sieki. Nėra neįmanomų dalykų, yra tik mažai noro turėti tai. Jokie pinigai, joks klyno dydis netūrėtų tavęs varžyti siekti norimo tikslo. O tie kurie galvoja, kad svarbiausia pinigai, tegu neieško panelės autobosų stotyje, ir išvengs šio keblumo. p.s. dažniausiai piniginės storis kompensuoja kitos vietos trūkumą, tai vietoje panelės pirkimo, nusipirkt keletą vingių ant smegenėlių.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4777 d.
#12 Uzskaitau :D
Miaauuu prieš 4777 d.
#10 Jei jau taip nepatenkintas moterų gimine, žiūrėk į vyrus. Vyrams gi pinigai nesvarbus, grožis nerūpi, būsit patys idealiausi ir gražiausi, nebebus ko bumbėt bereikalo. Good luck.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau