2012-04-07, C11
Nesvarbu, jog ji labai jauna - Tačiau nėra nieko gražesnio už laimingą mamą
109

komentarai (25)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4230 d.
Blt...žmogeliukai humoro jausmo neturi :D kiek galima???man jb irgi nelabai,bet ką padarysi.ir išvis,jei kam nors nepatinka jis,tai kam dar skelbt visur?..autorius,matos turi talentą juokaut xD taip kad visos tos "belieberės" tegul nebevaro ant tokių gerų bajerių :D
Emma11956 prieš 4378 d.
Kaaaaaaaaaaaaai prajuokino :D Pagarba tam kuris sukūrė :D O fb komentaruose verkšlenančioms fanėms kurios sako ,,Jis padeda sergančiam kūdikiui'' Galėčiau pasakyti tik tiek, kad nei jis pirmas nei paskutinis kuris tai daro, be to juk jis kaip ir visos žvaigždės tai daro tik dėl šlovės :) Nieko nesakau, jo dainos geros.......... būtų jei jas dainuotų ne jis, nes tas penkiametės mergaitės balsas viską sušika. :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4535 d.
Loxas tas :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4544 d.
nesipykit cia dauguma bieberio fanai iskyrus mane XD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4545 d.
Baikit pyktis ir pripazinkit- gera demo:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4547 d.
#15 Panele tolerantiškoji, noriu tau pasakyti, kad jei žmonės nemėgsta Justin Bieber, jie turi teisę išreikšt savo nuomonę, kad ir kokia ji bebūtų (įžeidžianti,provokuojanti ir t.t.). Ir manau parašius savo komentarą nepakeisi tų žmonių nuomonės. Sakai kad J.B turi talentą? Na taip, gal ir turi, bet manau jo talentas nėra išskirtinis ir mano nuomone merginos spangsta dėl jo, vien dėl jo išvaizdos. Tos kaip užsivadinusios Belieberės ar kas ten tokios, manau pačios išprovokuoja nekęsti J.B. Tas tavo pasakymas jog žmonės jo nepažysta, tai ir jo nekenčia, bet manau tas pats galioja ir toms kurios jį dievina, jos irgi jo nepažįsta ir nėra ko čia svaidžiontis kad vieni jį pažįsta, kiti ne. Tiesiog man nuoširdžiai gaila tų kurios psichiškai įsispangusios Justin Bieber.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4549 d.
Biebero fanes atsakykit i mano klausima - kodel jus manot, kad Bieberis cia toj ligoninej lanko vaikus, aukoja jiems, ne reklamos tikslais ? O "is geros sirdies" ? Tarkim paaukos jis kokius 100000 doleriu, bet jis paskui is tokiu kaip jus uzdirbs milijonus. Tai kad neginkit jo, nes asmeniskai nepazistat ir kartu su juo ten nebuvot.
C11 prieš 4549 d.
Viršuj komentaruose pamačiau, jog yra ne tik dviitaškė dinė, bet ir triitaškė eglė. Juokinga :) PS. Malonu, jiog patiko
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4549 d.
Tie, kurie įsižeidžia dėl pasišaipymų iš Bieberio (ir ginasi visais dievais, kad nėra jo fanai/ės), įsižeiskit ir rėkit dėl pasišaipymų dėl M. Jacksono, ar Kedžių klano. Jacksonas miręs, mergaitei viso gyvenimo trauma... Bet ne, Bieberio mergiškas veidelis nusipelnė daugiau atjautos. Atsigaukit ir užaukit! Aš tikrai esu tolerantiška Bieberiui, tegul atrodo jis kaip nori, bet visi myžčiojimai dėl juokų apie jį tiesiog erzina. Jei jau tiek skauda širdį, pagalvokit, kad kiekvienas juokelis, kad ir koks bebūtų, tai jam papildoma ir nemokama reklama.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4550 d.
#15 cia tipo nori pasirodyt, kad labai tolerantiska esi? Geriau uzsikrusk padla.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau