2014-06-22, Agnushka
Neverk, Ronaldo - Tušas nubėgs
23

komentarai (20)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3756 d.
#19 Tai ir negrįžk, mums čia šūdų nereikia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3756 d.
Alei krč demotyvacijos profai ir išminčiai teisėjai, įdomu čia rašinėtis? Tipo ne px? Liūūūdna dėl tokių :( galit nieko neatrašinėt, tiesiog negrįšiu, neįdomūs :P
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3757 d.
Štai kodėl nors kažkiek intelektualesnių pažiūrų žmonės neša kudašių iš šitos šalies. Neįmanoma gyventi, kai aplinkui tave tokie kvailiai, kurie kaltina visus aplinkui ir net nesuvokdami kokie jie kvaili, bando savo nuomonę įgrūsti, tavo atveju, tu ne nuomonę bandai įgrūsti, o atsikirsti, bele kaip, nesvarbu, kaip ir dar kaip "bachūras užstumti" su savo paaugliškais "užstumimais". Be to, kai kalbėjau apie "marozo garbės kodeksą", tai aš šaipiausi iš tavęs, bei tavo noro savo vertę įrodyti kumščiais, o tu tai priėmei, kaip gryna pinigą ir pasiūlei santykius išsiaiškinti, kaip tokiems paprastiems individamas ir budinga - kumščiais. Tu tik dar karta parodei, koks tu kvailas žmogau. Prašau nebereikšk savo nuomonės, nuo jos paskaitymo intelektas mažėja.
Tikiuosi iš mano žodžių mišrainės, tu pasinaudosi keliais patarimais, jeigu žinoma tavo viduramžinis protas kažką suprato.
Ignassin prieš 3757 d.
#11 #12 #16 Žmogau, tai yra žema. Dabar pradėjai kitų vardais rašinėt. Jei užvirei košę tai būk orus ir sugebėk atstovėt už savo žodį ir savo vardą. Nebūk gėda savo tėvams, kad jau išsiaiškinom jog jie kažką pasiekę.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3757 d.
14. Ok, einu tampyti, uzmaciau gero geju porno, ate runkeli.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3757 d.
#11 Tai gali nekęsti tokios santvarkos, bet nereikia į konservatorių-liberalų katilą maišyti visų, kurie nepatinka. Ypač dabar, kai visiškai neturi žalio supratimo, ką aš vadinu degradais, nors išdėsčiau taip, kad ir paskutiniam durniui būtų aišku. Iš pradžių man buvo juokinga, bet dabar man tavęs tiesiog gaila. Šiaip tokiems žmonėms primenu apie virvių akciją Senukuose, bet tavo atveju tiesiog širdis neleidžia. Liūdna skaityti komentarus žmogaus, kuris bando pasirodyti kažką žinančiu, tačiau tik parodo, kaip jam trūksta istorijos žinių, dedukcijos sugebėjimų ir paprasčiausio loginio mąstymo. Plius dar bandai diskredituoti kitus komentuotojus, rašydamas kvailus komentarus jų vardais. Ir net tai tau nesiseka. Blogiausia tai, kad patvirtinai, jog Poe dėsnis neturi ribų. Jei tavo tėvai tikrai yra tokie išsilavinę, tai aš nesuprantu, kaip jie sugebėjo išperėti tokį silpnaprotį. Man net nereikia tau aiškinti, koks tuščias ir beprasmis tavo gyvenimas - sistema tave vis tiek praris.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3757 d.
As nezusiu, nes neketinu kovoti, neturiu ka ginti :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3757 d.
11.12. Wow, koks tu issilavines. Tikiuosi tu zusi, taip geriau bus Lietuvos visuomenei.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3757 d.
11. Atsiprašau, žmona (Arklys) nedave, tai piktas buvau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3757 d.
Mano tetis yra mokslininkas-genetikas, dirbo zemes ukio ministerijai, mama Kauno konservatorijoje buvo destytoja, kazkas tokio kaip muzikos mokytoja, abu jie savo darbo neteko per konservatoriu-liberalu kadencijas, 1998-aisiais, ir 2008-aisais _ 2010-aisais. Rusiskai moku prastai, angliskai puse bedos, man skirtingai negu tau, profesinio isilavinimo nereikia, as mokiausi Generolo Jono Zemaicio karo akademijoje, "perpist" nesiulau, bet jeigu tikrai nori isitikinti galima susitikti, tik parasyk numeri.. ar kazka tokio, o ir CCCP gerbejas as nesu, bet is visos sirdies nekenciu sitos santvarkos.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau