2011-01-13, Anonimas
Norėčiau, kad ir Lietuvoje - būtų daktaras Hausas
191

komentarai (34)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4193 d.
#22 Pz , Vieną kvailą demo jau sukūrė, tai ką reikia pakartot ? Pasityčiot lengva, žmogus užsisvajojo, o tu ką čia per briedą padarei ? M ? Gal paauk vaikeli. Džiaukis, kad čia dar proto turintys žmonės sėdi ir tikrina demotyvacijas ir jos nepatvirtino. Pz ...
Piggytwo prieš 4988 d.
kaip čia suprast? ohoho ką matau ? dar nedyngai ?
Piggytwo prieš 4988 d.
tu supratai ? kas tau vpš nepatynka ? ko tu nori ? nepagavau bajerio.. dink von.. žinok aš šluotą turiu. dink pasakiau..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4998 d.
Kodėl į viską žiūrit taip rimtai?
Hausas, tiesiog seriale yra geras gydytojas, filme tobulai atlieka savo darbą ir ten yra vertinamas (koks skirtumas kokius tyrimus daro ar pan..) ko jūs gilinatės? Esmė išdėstyta, kad reikia daugiau geresnių (nieks nesako, kad Lietuvoje gydytojai prasti) gydytojų Lietuvoje.
Anonimas prieš 4998 d.
#23 Man tavęs irgi gaila, protingasis kurmi .
Anonimas prieš 4998 d.
#8 Net ne tame esmė ..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4999 d.
PugiePie, nes mums reikia N kartų spausti "kita nuotrauka" kol visą šūdą prakošiam iki geros demotyvacijos :)
Anonimas prieš 4999 d.
Nafik jum tą demo tiek keikt ? nepatinka vpš nekomentuokit .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4999 d.
#19 O, varge. Na, atsakymo rašyt nelabai ir bereikia, nes protingas žmogus jau atsakė (№23). Nuo savęs tik pridėsiu, kad Lietuvoje daktarai yra labai geri. Baisiai pasiaukojantys ir dirbantys už minimumą (po ilgų metų baisiai sunkaus mokslo) nesveikas darbo valandas, tik tam, kad tokie kaip PugyPie draugas išgyventų jei netyčia susirgtų. Kitose šalyse dirbti mediku galima po pusantrų metų studijų, o kainos - kosminės. Pagalvokit apie kokybę ir prieinamumą. Mes turim mažiausius Europoje mokesčius, ir beveik socialistinę sveikatos apsaugos sistemą. Neįsivaizduoju kaip tai gali veikt, bet Lietuva stebina. Jei būtumėt bent kiek susidūrę su medicina, į šitą serialą žiūrėtumėt smarkiai kitaip. Labai tikiuosi, kad joks panašus į Hausą gydytojas nedirba Lietuvoje, nes jei dirbtų turėtume krūvas lavonų ir pilnas kapines žmonių kurie mirti neturėjo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4999 d.
haris poteris ir hausas .come on galėjai kokį geresnį palyginimą sugalvot ;D
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau