2010-10-23, riddle
Paprasčiausi žaislai - suteikia daugiausiai malonumo
153

komentarai (28)

micalota prieš 5048 d.
mano kate kaip pamatu deze is pradziu ja apziuri po to bando ilipt xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5079 d.
ghm...o man p. cinikas pasirode labiausiai mastantis is cia rasusiu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5080 d.
#24
Mielas Cinike, Tu tikras pedaraaastas...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5080 d.
#21 tavo pasakymas kvailas ir "durnas" ne mane kvailu padaro o tave nes tu labiau nusisneki ... nes pirma as nerasiau kad jis ne zmogus ir nerasiau kad tu rasei jog jis ne zmogus tai is kur tu trauki dar papildomus sakinius? Ir tavo tas palyginimas benamio ir dezeje kur jis ne va viska atlieka atspindi tavo ar jo gyvenimo buda? Jei dar nesupratai tai tas pats kas pareiksciau kad tu virtuveje ir valgai ir tustiniesi ir t.t.
O antra pasakymas "nusizudykite" tai nesusiformavusio zmogaus mastymas manancio kad jis kazka svarbaus pasake nors jis tuom nieko nepasake...
Cinikas prieš 5080 d.
#23
Užteko pirmų dviejų sakinių. Iš kur mintys apie tampymus, mielasai ? Kodėl kitus vadinat pederastais, ar tik nebandot ką nors pats paslėpti ? Ir iš kur toks įsiūtis, neapykanta ?
Jeigu tu pyksti ant manęs dėl to, jog aš ką nors išvadinau durnium ar kvailiu, tai neverta, oi ne. Išsakęs savo nuomonę aš toliau žingsniavau gyvenimo takeliu ir prie manęs prisikabino, pradėjo aiškinti. Aš maloningai atsakiau. Iš kur ta neapykanta ir pyktis ? Kur ritasi šitas pasaulis ? Kodėl jūs parašetė žodį "Gaidys" su klaidom, ar tai reiškia, jog jūs esate mažvaikis - ką čia mažvaikis, net pirmokas moka parašyti žodį "gaidys" -, tiksliau, darželinukas, jeigu nemokate tokio paprasto žodžio ? O gal jūs įsiutot ir pridrėbėt savo šūdų ir klaidų į komentarą ?

Ačiū.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5080 d.
#21
Mielas Cinike, Tu tikras pedaraaastas. Bandai kazka primesti bet matau tik b*** sau tampai ir vaidini nezinau ka. Ko gero po sitos mano zinutes man kazka butinai atrasisi. Iš karto tariu - malonu kad skaitai.. .Aš vagiu tavo laika ir prieš visus sakau kad - Tu esi neapsakomas GAIDIS. Tu isiutai, zinau kad isiutai... Nebent toks ir esi, na tiekto. Nusizuditi reiktu tiktais tau ;) Tik beje... palik po mirties kanors kad butu gera tave prisiminti. Na zinai, video klipa kaip soki nuo stogo ar dar ka :)) Butu unreal nesuvaidintas efektas ;D Istikruju man bus liudna jei tu isvis kanors bandisi man parasiti... Nes kiekvienas tavo zodis kuri tu rasysi, bus kaip vanduo i kuri as tiesiog mizciau ir dejau ant taves. Ačiu už tavo demesi. Nors ka jau... Tu gyvenimo neturi. Tu tik cia sedi ir komentuoji kaip koks asilas. Ko gero uzsiknisai skaitidamas, bet po sios zinutes as i tavo didziausia suda nebetrasisiu jei taip butu. Tu geriau susimastik apie savo zodzius vietoi aukstindamas save kaip tikru tikriausias pedikas...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5080 d.
bl, 'nusizudykit, aciu' :D
Cinikas prieš 5080 d.
#15
Mielas durniau,
aš niekur neminėjau, jog benamis nėra žmogus. Nusižudykit.

Ačiū.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5080 d.
SIMONS CAT!!! YOUTUBEJ NEREALUS FILMUKAS UTIUTIU KACIUKAS :D
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau