2010-08-09, IsGatves
Paradoksas yra tai, - kai nukrites į vandenį ant pilvo jauti, kad jį kažkas degintų.
37

komentarai (38)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4460 d.
A jus bukaprociai nesuprantat kad cia ne fizika ir nebiologija atskirai, o abu mokslai kartu. Fiziskai galima paasikinti jegas veikiancias kunus, ir ju tankius, tarkim kdl vanduo kad ir skystes, be dideliu plotu trenkiantis-kietas, o biologija, kas vyksta musu oraganizme, kai mus paveikia tos jegos, taip kad abu teisus, bet abu ir durni :)
Rinno1 prieš 4653 d.
Čia labiau ironija...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5152 d.
#35 tai jau tikrai ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5152 d.
kokie jus visi debilai
Aras46 prieš 5153 d.
#8 Nu ka ereli pasiduxinai, kaip reikalas, Juk sakiau sakiau kad cia biologija, Jei domiesi fizika, tai nereiskia, kad viskas paremta fizika, kartais galima pagalvot galva, kaip #25 sake loginis mastymas, galima daugiau ismastyti ir maziau domintis tuom dalyku nei tu..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5155 d.
#29 siaip dar uzmirses buvau parasyti potencine energija ir kinetine energija virsta vidine energija... o egzistuoja kinetine energija , potencine energija , vidine energija, mechanine energija... #visi is dalies teisus iskyrus #30 visi kas saket ta ar ana esme tame kad fizika aiskina del kokiu priezasciu atsirado tas kapiliaru pratrukimas ... is niekur jie nepratruks... is nieko nieko nesukursi nors astronimijoje dar tas yra bet cia kita tema ir nesigiliname...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5155 d.
jie :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5155 d.
o kokie idiotai ne ant galvos soka taip?:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5155 d.
Bet tai bl kokie cia visi protingi, apie tankius sapalioja kazhka, fizika pzdc. Ka jus shulej veikiat?? Sitas dalykas paremtas biologija. Fizikos maziausiai cia matau, yra tik tai jog mus veikia potencine arba kinetine energija, kad ir kokiu greiciu krisim i vandeni pilvu arba nugara vistiek jausim koki nors skausma. :) Tai yra biologija. NE FIZIKA!!!!!!! #27 labai teisingai pasake kodel mums skauda, bet pabandykime paziureti i sita demotyvacija ne taip gilindamiesi, tiesiog pavirsutiniskai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5155 d.
#20 kinetine virsta vidine energija?? WTF? :D egzistuoja tik kinetine energija, potencine energija ir dar kazhkokia.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau