2013-10-03, vnz3
Paskaitos - Tai labai ĮDOMU.
29

komentarai (6)

Ignassin prieš 4005 d.
#5 Univeras duoda daugiau. Tiek teorijos tiek praktikos (jei tik nori). Vat tu buvai profkei, o aš 9 metus studijavau (nekartodamas kurso). Ir tikrai džiaugiuosi, kad baigęs universitetą išėjau ne vien su termodinamikos, hidromechanikos ir elektrotechnikos žiniomis.
Bet jei konkrečiai orientuojiesi į kokią discipliną, tai univere dėstytojai išmano savo dalyką (KTU), ir gali klausinėt kaip tik nori ir tikrai tau išaiškins kol suprasi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4005 d.
Ignai, nusisneki visiskai :) Pats buvau profkej, baigiau viena specialybe, istojau i univera, ir butent paskaitos kur apie specialybe, jau yra aukstasis. Pabuk profkes mokykloj, tada suprasi koks skirtumas yra, skirtumas nezmoniskas. Profkese tik ir nera motyvacijos mokintis, mokytojai sudus mala ir pan, o univere destytojai desto tai ka reikia ir tiek, viska aiskiai issaiskina. Rimta tiesiog yra ir tiek :)
Ignassin prieš 4005 d.
#3 Jei yra visokių paskaitų, net ir nesisiejančių su specialybe- vadinasi aukštasis.
Jei paskaitos tik apie specialybę- profkė.
Aš energetikos inžinierius, bet visko studijavau: ekonomikas (mikro makro), vadybą, teisę, filosofiją... Ir žinai ką?- visa tai yra jėga!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4005 d.
#2 Nebūtinai tėvai. Kiek yra specialybių, kur yra paskaitos, kurios visiškai nesisieja su pasirinkta specialybe... atseit dėl bendro išsilavinimo... nu ir kenti tada ;///
Ignassin prieš 4005 d.
#1 Tėvai liepė... Tėvai norėjo... Tai vat ir stojo :/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4005 d.
Tai reikėjo stoti ten, kur paskaitų lankymas neprivalomas. Neįdomią medžiagą gali iškalti namuose, o reikalingas žinias susižinosi paskaitose, į kurias nueisi.

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau