2010-09-07, Donaatas
Paskutinis emigruojantis iš Lietuvos - prašom, išjunkit oro uoste šviesą!
143

komentarai (40)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4237 d.
O man patinka, kad JIE išvažiuoja ir emigruoja :). Gal nereiks tada JŲ evakuot :)...
Liūdna, kai matai, kad tūlam lietuvaičiui Tėvynė ten, kur pinigai. Visais laikais kažkas važiavo, emigravo, bet Lietuva neišvažiavo, o dar ir lietuviškai kalbam ir turim įdomią kultūrą. Gal geriau nebūt brazdžioniais, norinčiais gyventi šiltai, patogiai, turtingai..., o būt panašiais į K. Bradūną ir dirbt su atsakomybe Žemei, kuri užaugino. Neatstatė Jie Lietuvos ir nepastatys. Labai paprasta teigti, kad geriau plaut indus ir gyvent smagiai, kai toje valstybėje istoriniai laikotarpiai, kuriuos dabar išgyvename Lietuvoje, jau praeity ir socialinė aplinka, produktai, leidžiantys patogiai ir oriai gyventi, jau sukurti. O lietuvaičiai nudūmę svetur ir apsalę nuo turtingų ir tvarkingų valstybių piliečių stalo trupinių pasimiršta, kadiš viso lietuviai. Žinoma, tai neliečia tų, kurie studijuoja ir galvoja apie tai, kad nedirbs Maximos kasoj nei Lietuvoj, nei kur nors kitur. Kad ir kur jie bus, bent jau Lietuvą reprezentuos deramai ir garbingai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4341 d.
#37 O jeigu mums nerūpi šitos valstybės ateitis? Lietuva po 20 metų visiškai nepajudėjo modernios laisvos valstybės link, tai kodėl manai, kad situacija gerės? Jau geriau užsitikrinti kokybišką gyvenimą valstybėje, kurioje yra aiškios karjeros perspektyvos ir socialinės garantijos, negu likti šitame griūvančiame pensione. Pripažinkit, Lietuva ritasi žemyn, ir tik laiko klausimas, kada visiškai išnyks iš pasaulio žemėlapio.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4737 d.
Sapro bairis cia
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4892 d.
... Komantatoriai... Esu 100% tikras, kad bent 90 % iš jūsų, niekada dar nedalyvavote rinkimuose. Kodėl tas juokelis nušiktas su evakuacija taip jums limpa? Taip kalbat todėl, kad kvaila televizija taip šneka, ir jūsų kvaili draugeliai mokyklos suole.. Po kiek laiko vėl kitaip kalbėsit. Žodžiu rašyt nemėgstu, tad trumpai - apmąstykit viską. Kas geriau: verkt, skųstis ir emigruot, ar susiimti, stengtis ir dirbti, kad mūsų tėvynėje būtų dar geriau gyventi?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4941 d.
#11 got owned by #12. Loxai visi kas smerkia emigrantus. Geriau emigruot ir gyvent gerai,negu kiekviena diena klausyt,kaip visi varo ant kubiliaus :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5123 d.
tikri patriotai :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5126 d.
#8 tai ir buk ziurke, matos kad lepunelis, megsti kai viskas ant lekstutes. zinai ka tu esi MEEEENKYYSTAAA
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5127 d.
Užskaitau, tikrai puiki demotyvacija! :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5127 d.
paaiškinkit kas nors;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5127 d.
Nukopinta nuo senu Londono rinkimu ;D
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau