2011-04-27, ieva4
Popsą klausantys žmonės - niekada nesupras tikros muzikos ir talento jai atlikti
97

komentarai (86)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4515 d.
savo megstama muzika galite pasidalinti cia:
www.facebook.com/groups/381795211873375
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4833 d.
Metalika valdo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4864 d.
[b]#81[/b] tiesą sakant žmonės pamatė ne vien gitarą, bet ir Kirką Hammettą, kuris kaip žinia yra Metallicos solo gitara.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4870 d.
#75, prieštarauju, svarbu ne tik balsas, bet ir pats atlikimas: metalas ir rokas pasižymi rimtu grojimu. Gitaristai naudoja legato, tremolo ir panašiai, bosistai arba pirštais, arba plektru (mediatoriumi) groja irgi labai atsakingai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4870 d.
nu krc zmones, pamatet el gitara jau iskar metal/rock galvoj, juk su tos gitaros garsus galima isgirs visuose stiliuose tiek popse, tiek hip hope ir pan. Tik demo autorius norejo pasakyt kad siuolaikinio popso negalima vadinti tikra muzika, nors yra tikrai ir geru ltu pop atlikeju kaip mikutavicius kernagis mamontavas ir begale kitu, manau suprantat ka noriu pasakyt :D
MindziuX prieš 4877 d.
#79 Deja, manęs nereikia užjausti. Aš džiaugiuos, kad nesu komercijos auka, kaip kad daugelis, kurie klausosi radijinių dainų ir skanduoja, kad tai "muzika". Aišku, old school popsas yra nieko, pats paklausau, bet dabar nieko gero nėra :) Viskas, kas geriausia, jau sukurta, dabartiniai popsistai tik pelnosi, pas juos muzikos yra 0. Demotyvacija labai puiki, bet aišku, kas jau nusistatęs, kad rokas "psichų muzika", tai tiem jau proto neįkrėsi. Pasinagrinėkit sąvoką "muzika", suprasit, kad nei pop, nei trance, nei kiti šiuolaikiniai brūdai nieko bendra su tai neturi.
Demushke prieš 4878 d.
#78 Vadinas belieka tave užjausti. Turbūt sunku gyventi savo ribotam pasaulėlyje iš anksto nusistačius prieš viską, kame nėra elekttrinių gitarų ;)
Turiu tave baisiai nuvilti. Ne visas popsas yra toks, kiokiame skęsta didieji transliuotojai.Tereikia atsimerkti ir pieškoti. Rezultatai gali nustebinti.
Beje, demotyvacija tai nei į tvorą nei į mietą. Matosi, kad kurta mažamečio asmens, dar nelabai skiriančio grūdus nuo pelų.
MindziuX prieš 4878 d.
#77 Aš neįsivaizduoju, kaip popso galima klausytis. Tekstai be ryšio, muzikos 0. Tiesiog muzika neapsisprendusiems, ką klausyt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4878 d.
neisivaizduoju, kas to roko gali klausyt blem :D
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau