2011-06-14, zilwis777
Priežastis - Kodėl kartais vasarą geriau sėdėti prie kompiuterio
137

komentarai (29)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4660 d.
ojeeeezau , jau ne pirma karta pastebiu . tik ikelia kokia demo apie storus zmones iskarto visi (ypac merginos): bukim tolerantiski , cia irgi zmones , negalima saipytis) tik ikelia lieknesne moteri : fu kaip slykstu.. man tiesiog juokinga. juk tiek kiek storos tiek kudos gali buti nuo pat gimimo ir nesirkti jokia liga. jei jus tokie tolerantiski storiems zmonems , bukit tolerantiski ir ploniems. ka jus zinote gal tiek tie tiek anie bando buti normalus , bet nesiseka . jei tokie genai nieko nepakeisi .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4838 d.
lool čia aš ta kur rašiau kabutėse. :D
Blemba, mane užknisa kaip tokios žiurkės pradeda šokinėti. Pasakiau savo nuomonę o tegul ta patyli. :D
Man irgi nėra malonu kaip pasako kokia draugė - aš stora? ir nežinai kaip išsisukt iš tokio žodžio. Jau kaip draugė yra pvz apkūni tai aš joje atrandu gerų savybių o ne ją skaudint, bet kita puse pažiūrėjus kad tegul tos storos kur ~110 sveria ir joms kokia 16 metų tai čia jau nesveikai. :D Joms tik sportuot ir sportuot kaip šitiems banginiams nuotraukoje. :d
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4842 d.
Zivile Zalabinaite · Geriausias Komentatorius
O kai jos ,,sėdi prie TV ištisą dieną, valgo visokius riebius produktus " tave liečia tai kaip nors? Kaip nori taip kiekvienas žmogus gyvena. Ir tai ,kad jos storos ,tavo gyvenimo negadina niekaip, tau blogo juk nedaro. Tai koks blemba tavo reikalas yra kaip jos gyvena ar atrodo?
-----------
taip liečia, nes vėliau iš mūsų visų sumokėtų mokesčių gydys šiuos banginius.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4843 d.
eina sau kokios riebios.. kaip banginiai atrodo.. jau net slykstu ziureti.. suprantu buna apkuniu zmoniu, bet tiek prisiesti ir buti tokiam.. ziauru, man tik idomu kaip jin susiras antra puse, kas i ja gales ziuret.. :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4844 d.
simta kartu VALIOOO!Viktorijai.gerai pasakyti.kiekvienas kazka tokio turi,kad gal geda zmonems parodyti ar pasakyti.kiekvienas tegul pasiziuri i veidrodi.negali buti visi vienodi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4845 d.
Galiu palaikyti nuomone del tolerancijos - ta prasme is zmogiskosios puses ir jos nori pasiplezinti ir jos zmones (ir galbut entgi fainos personos).. Bet zinai ka - apsileidusios... ir tai sako ju kunas. Visai saves nepriziurincios, tik nesakyk jau man jog cia reikalinga tolerancija, dirza ir kaip kariuomenej tvarka ivest, kad nekistu ko nereik i skrandi ir kada nereik ir dar kad ne sedetu cia pleze, o po ji begiotu ar ant kokio kamuolio makstintus... A pagalvojat kas ju laukia jaunystei vyst pradejus ?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4845 d.
Ajibat' ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4846 d.
Priauga ne nuo senatves, o todel, kad mazai juda. Mazai juda, nes daugumai skauda sanarius+neturi ka veikt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4846 d.
#11, #12 cia kalbama apie tai kad geriau sedet prie pc nei eit i lauka ir matyt tokias storules
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4846 d.
jooo, jūs žiaurūs, ir tiek...
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau