2011-07-08, CRONUS
Stabdyk prievartą - Sakyk „Taip“
49

komentarai (19)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3806 d.
skaitykit tarp kabliukų,tai nereiškia paneigimą ,prieš privartavimą.CRONUS,ESI DEGRADAS,tave suka sudegint už tokius demus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3806 d.
skaitykit tarp kabliukų,tai nereiškia paneigimą ,prieš privartavimą.CRONUS,ESI DEGRADAS,tave suka sudegint už tokius demus.
Rocknroll prieš 4786 d.
aggre
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4796 d.
Cronus, pagooglink ir sužinosi. reik tik truputį pasukti smegenis, bet, manau, tau tai bus per sudėtinga.
CRONUS prieš 4796 d.
Kaip Punčeka jau ne kartą yra rašęs, jei nesuprantamos arba jau užkniso tos demo, kurios verčia bent lašelį pagalvot, o ne "Jis mane paliko - eisiu pas kitą", tai laisvai galit keliaut į motyvuok.lt, demotyvuok.lt, demotyvuok.one.lt ir ten žliumbt.

P.S. #13 paaiškink man durnam kas per žodis yra dumpass
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4796 d.
Atsiprašau, bet čia jau viršūnė. Jeigu demo nėra apie merginų prievartavimą, varymą ant šiltų jausmų, tipo "demotyvuojančios", čia matyt pagal mūsų nuostabiuosius iškalbinguosius protinguosius modus, ir neatitinka jūsų "ciniško požiūrio", "juodo humoro", "sarkazmo", kuo čia nė iš tolo nekvepia, tai vadinasi tai nėra demo? kartais paskaityt tą saldų mėšlą geriau, negu šitokias demo matyt. karts nuo karto ne tik PASISKAITYKIT, bet ĮSISKAITYKIT į komentarus, ir neužsispirkit kaip asilai, nenuleiskit ausų, o prieš rašydami neva atkirtį gerai pagalvokit, gal užkniso tokios jūsų SUPER DUPER demo, kurios tiesiog trykšta išmintimi. na, bent jau tavo, CRONUS, demo tikrai nesužalotos intelekto ;]
Anonimas prieš 4796 d.
Eilinis kvailas moderatoriaus postas, kuris nieko doro nepasako kaip ir visada, tik laiko eikvojimas ji skaitant. Toks toki uzstoja dumpass land'o gyventojai.
Punceka prieš 4797 d.
Eilinė kvaila demotyvacija, yra tokia „Norėčiau turėti draugą, kuriam parašius - „Man blogai“ gaučiau atsakymą, „Už 10 minučių, prie tavo namų“, kuri tau patinka, o jos tikrai eilinės, nuvalkiotos ir vemt verčiančios. Matosi kokioms demotyvacijoms esi prijaučiantis, tad bendros kalbos čia nesurasim. Free to go to emotionland
Anonimas prieš 4797 d.
Is komentaru kiek matau nei vienam cia nepatiko nei sita , nei kuri kita tavo eiline kvaila demotyvacija. Vienur sako buvo, bet ima ir patvirtina.
CRONUS prieš 4797 d.
#8 #9 Kaušai jūs kaušai. Pasižiūrėkit visų pirma kiek mano patvirtintų ir kiek ne. Tada dar pabandykit paskaičiuot kiek bendrai tarp mano įkeltų ~250 demo yra bent kiek susijusių su seksu.

Jei nesuprantat nei sarkazmo, nei juodo humoro, nei cinizmo, tai galit drąsiai keliaut į motyvuok.lt ir ten bliaut visa gerkle kaip jums negerai ir kaip norit, kad būtų kaip paveikslėlyje.
Blin rimtai debilų kraštas. Ir kaip tokių dar prigimdyt ir išauklėt išeina.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau