2013-01-12, Dzios
Sudaužyk man širdį - Sudaužysiu snuki
11

komentarai (10)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4268 d.
7 pasake ziauriai, bet teisingai.Yra situaciju, kuriose tiesiog nelieka kitos iseities. isivaizduokit, kad jusu motina uzpuole kokia eiline sliucha ,. ka jus darot? bandot jei dzentelmeniskai paaiskinti, kad nedauzytu jusu motinos galvos i zeme? goodluck
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4269 d.
#8 Kaimo zmones yra normalus zmones; Manieros, apranga ir isprusimas, terminai is kuriu kuriami stereotipai, bet zmogu apibudina labai pavirsutiniskai. Esi pavirsutiniska miesto mergaite, kuria traukia ir kuri traukia pavirsutiniskus zmones.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4269 d.
Tipiški lietuviai '' ketuoliai'', kaip galima mušti moterį. Jei jau esat iš kaimo, tai bent garsiai neskelpkit. Kitas dalykas jūs žinot tokius dalykus, kaip džentelmenas, smokingas ar kostiumas, kaklaraištis, išprūsimas? Galiu kirsti jūs tokie gaideliai, kurie vaikšto su 3 juostelėm, mokykloje visur susikirtot, primetat kaimo vierchas, kuriem tik ir išeina mušti moterį. Degradai. No offence. Nemokat elgtis su moterim nebendraukit su jom.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4269 d.
Gyvenime nesu rankos pakeles pries mergina ir tuo labiau nesiruošiu to daryt. Tiesiog sakau, kad jei kurnors klube kokia nors prašalaitė pradėtų mane daužyt už belekokią smulkmeną, tai tikrai neapsileisčiau. O jas nuramint pvz laikant ne taip ir lengva - kanda, kabinasi nagais i akis, spjaudosi, spardosi, cypia lyg pjaunamos ir t.t. Tai užmeti pliuha (is delno) ir tylu, ramu - panele iskart susiproteja kur randasi :) Jei issiskiriu su panele ir jai pasakau - "Atsiprašau, nieko man su tavimi nesigaus, linkiu tau sėkmės gyvenime ir iki". Po tokiu zodziu gaut i snuki... Na nezinau, lohas o ne dzentelmenas turi but jei neapsigint. Nepulciau dauzyti tikrai, na bet pastumciau kad nukristu uz kokiu triju metru ir nekeltu man papildomu problemu. Va ko jau ko, bet negaleciau paliest tai savo vaiku motinos. Jau tada geriau uzgniauzciau savo oruma ir nusileisciau - pasitraukciau nieko nedares, bet savo zmona issirinksiu tokia, kad mano paminetos situacijos su ja tiesiog nesusiklostytu :) Peace ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4269 d.
#4 Pagarba vyram, kuriem lygios teises asociuojasi su moteru zalojimu. Bendriau ne. Su peiliu tau snuki sudauzyt reikia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4269 d.
nieks tau netrukdo moteriai trenkt, tiesiog garbinų ir tikrų vyrų įgimtas bruožas yra prieš moterį rankos nekelt. matomai toks nesi:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4269 d.
Pačiai už tokius prikolus snuki sudaužyčiau ir pasibaigtu ahujelinimai... Prisimasto mat - bahuras negali panu mušt, o panos bahurus gali. Jei man trenktu tai nė sumirktelt nespėtų kaip gautu pliūhą atgal. Kitakart gal žodžiais tada norės konfliktą išspręst.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4270 d.
Praėjo pusmetis ir vėl tas pačias mėšlinas demotyvacijas su tokiom pačiom antraštėm, tik skirtingais img keliat..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4270 d.
Jei rašai lietuviškai, tai rašyk iki galo. Snuki - snukį.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4270 d.
hmm... moteris vyrui sudauzys snuki? ekstremale

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau