2010-05-23, vArnas
Suprasi kad esi laimingas  - Kai nustosi žiūrėt į tuos kurie turi pinigų ir pradės žiūrėt į tuos kurie alkani
89

komentarai (28)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2886 d.
Ieškote paskolos? Arba jums buvo atsisakyta banko ar finansų įstaiga vieną ar daugiau priežasčių paskolą? Jūs turite teisę Vieta jūsų kredito sprendimų čia! Paskolos įmonė Petro Albertas dalijamos paskolos asmenims ir įmonėms už mažą ir prieinamą palūkanų norma 2%. Prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu. [email protected]
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3215 d.
Sveiki, aš esu ponia Emmanuelis Justina, privati ​​paskola skolintojas, kuris suteikia gyvenimo laiko alternatyviąsias paskolas. Ar jums reikia paskolos skubiai sumokėti savo skolų ar jums reikia paskolą, siekiant pagerinti jūsų verslą? Jums buvo atmestas bankų ir kitų finansų įstaigų? Ar jums reikia paskolos ar hipotekos konsolidavimo? ieško daugiau, nes mes esame čia, kad visas savo finansines problemas praeities dalykas. Mes skolinti asmenų, kuriems reikia finansinės paramos, kurie turi bloga kredito ar reikia pinigų apmokėti sąskaitas, investuoti į verslą esant 2% norma. Noriu naudoti šią laikmeną Jums pranešti, kad mes teikiame patikimą ir gavėjo pagalbą ir bus pasirengę pasiūlyti paskolą. Taigi Susisiekite su mumis šiandien elektroniniu paštu: [email protected]
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4582 d.
i'm rich :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5205 d.
ehh... man laime yra tada kai jauciuosi laimyngas. tai nereiskia kad as mirsiu ir busiu laimyngas , arba kad turesiu penkisimtus penegu kisenej. jeigu as padarau ta ka noriu padaryti t.y. ivykdau savo planus kurie suteikia man laimes - as laimingas. o jeigu jie dar ir penegu duoda tai ishvis puiku .
vArnas prieš 5212 d.
Gal tiesiog nekomentuok jei nepatinka?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5219 d.
#13 nera ne vieno irodymo kad yra toks pomirtinis gyvenimas o tu dar kliedi ka jame sutiksi ar nesutiksi. Gal uzteks absurdisku bobuciu pasakeliu klausyt ir skleist jas cia?
acute prieš 5224 d.
Egle super komentaras :) liux
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5228 d.
Baikit suda malt.
vArnas prieš 5228 d.
Kaip jau ir sakiau kaip kam :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5228 d.
Nesutinku. Laimę mes susikuriame patys. Nuo to, kad kitas žmogus yra vargšas ir aš gyvenu už jį geriau, neteikia man laimės. Suprasi, kad esi laimingas tada kai sugebėrsi įžvelgt dalykus kurių niekada nepastebėdavai. Kurie verčia Tave nusišypsot. Žvaigždės. Šeima. Draugai. Bučinius ar kita.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau