2012-07-18, marcipanine
Tai turi sužinoti - visa Lietuva
220

komentarai (37)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4442 d.
Tik 2 mėnesiai? Yra rusiškas išsireiškimas " šampansky - cvetočny period " - praeis ....... :-)))))
Samurai_Soul prieš 4442 d.
Nesuprantu ko čia taip sureikšminat kažkokius nepažįstamus žmones..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4442 d.
o. if i was your boyfriend!! never let ya go keep you on my arm girl you'd never be alone <3
ZiuZiu prieš 4445 d.
#20 O iš kur tu žinai, kad jei apie tai neužsiminta, ji nieko dėl jo nedaro? Nemanai, kad jei ji dėl jo nieko nedarytų, galų gale, jei jis jai nieko nejaustų, jis dėl jos nieko ir nedarytų, m?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4445 d.
Kiek kartu skaiciau tai, ka parasiau, nei karto neizvelgiau ten kokio nors paslepto ar akivaizdaus jusu uzkliudymo, izeidinejimo ar ko nors panasaus, tai pasakykit kam tie jusu pikti komentarai? ne mes pasiskelbem, ir nenorejom kad tai padarytu, dabar labai noreciau, kad tas, kas sukure ta demotyvacija ja istrintu, bet ka dabar jau bepakeisi. Be to, norejau pasakyti, kad nei vienas piktas zodis neprivers manes ziureti i ji kaip nors kitaip, o kiekvienas grazus zodis neliko neperskaitytas, dekoju uz tai, megaujuosi ir dziaugiuosi tuo, ka dabar turiu, ka kartu kuriam. Sutinku kad visa tai tik pradzia, gal todel teksto gale ir yra zodziai "isimylejau", o ne "myliu tave, kad ir kas benutiktu/ po viso to, kas nutiko/ mylesiu tave amzinai " ar panasiai :) Galbut ir nepatinka kai kam "tokie mazvaikiai", kazkam nepasirode "vau", bet as to ir nesiekiau, tikiuosi suprasit, aciu :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4445 d.
14# Kaip tu dristi taip kalbeti su panelemis???
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4445 d.
Ačiū!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4446 d.
#27 Jei tu nemeluoji, tai didziausia pagarba, reta mergina, kuri negeria alkocholio, zinoma vien metu kiek turi, visai kitoks mastymas nei tu niolikiniu.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau