2011-01-11, rodbandas
Teksto suvokimo užduotys - Neišgėręs nesuprasi...
696

komentarai (73)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2945 d.
Čia rašoma apie gamtos (realybės/tikrovės) santykį su žmogumi, jo veiksmais. Tik šį tekstą reiktų išjaust, o ne protu suvokt. Deja nedaugelis tai gali padaryt. Tiems, kurie negali - įsivaizduokit, kad gyvenat kosmose ir jis yra beribis viskame kame. Tame kosmose yra planeta Žemė. Mes gyvename toje planetoje. Ir kiekvieną dieną mes vaikštome po kosmosą eidami į darbus ar mokyklas. Taigi tai tikrų tikriausias kosmosas. Be ribų. Įsivaizduokit "be ribų" posakio reikšmę. Ir pabandykit dar kartą perskaityt. Tik šįkart viską suvokdami be ribų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3307 d.
Cia jau tolygu Bruzo poezijai... :D Bet tai vapse nesamone,kazkas isanalizuoja kurini taip,kaip tu skersai ir isilgai perskaites niekad neanalizuotum...Pvz,"Dedes ir dedienes",istorija aiski-vaikinas mylejo mergina,bet buvo brolio tarnas ir islaikytinis,todel nedriso jos vesti,o ta buvo tevo istekinta uz itakingo senio,ir viskas baigesi tuo,kad Mykoliukas buvo isdurtas savo lepintu brolvaikiu ir ardamas zeme nei is sio nei is to muse jaucius,o Severiute tapo nasle ir pasigere...O analizese dar aiskina,koks tas Mykoliukas"teisingas lietuvis",tipo"kuklumas zmogu puosia",dar kazkokias nesamones apie zmogaus ir gamtos rysi sapalioja,nors ten tik antraplanis dalykas,gal daugiau del grozio,ir tai,man ten kaip tik tie poelgiai atrodo kaip priestaravimas gamtai(t.y.abipusiams jausmams,abipusei traukai ir t.t.)...Jau kai ten ismasto,tai pzdc... :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3414 d.
O kur užduotys???
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4212 d.
#67 LOL
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4390 d.
Spėju, knygą rašė lenkas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4397 d.
Gamtinis... Galima butu pagalvot, kad aprasoma kazko sudetis - t.y. naturalus, gamtinis, sidabrinis. Bet kaip suprasti, kad kalba yra gamtiska? Ta prasme, kilusi is gamtos, kaip evoliucija nuo gegutes kukavimo iki zmoniu kalbos? Ar kalba tinkama aprasyti gamtai del jos priebalsiu ir balsiu strukturos, kuri panasi i tuos girdimus gamtoj? Ar tiesiog semantiskai gamtos tema daznai dominuoja tekstuose... Visa pastraipa kazkokia kvaila. Daug mandru zodziu, bet mazai prasmes.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4581 d.
Milda, yra dalyku kuriuos supranta tik vaikai - kaledu senis, pokemonai, sitas tekstas...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4628 d.
8 klasej mokaus ir nesuprantu ko cia galima nesuprast...
TheDemotivator prieš 4667 d.
Jo. anglu, rusu, matematika ir istorija kartu sudetos yra lengviau, nei teksto suvokimas ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4673 d.
KOSMOSAS , NERA TARPO ;D
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau