2011-05-25, anonimas
Tikėjimas - kaip pim*alas - Gerai jei jį turi, bet blogai, kai jį demonstruoji ir kiši į gerklę visiems
122

komentarai (34)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3985 d.
#33 Į evoliuciją nereikia tikėti, ją reikia pripažinti. Kol kreacionistai tarkavo Darviną, mokslas atrakino genetikos pasaulį, kuris tik patvirtino evoliucijos teoriją. Deja, vis dar yra neišmanėlių, bliaunančių "tai tik teorija" arba "kur tarpinės grandys".
YouAreBUSTED prieš 4661 d.
Tikėkit į evoliuciją, o ne į Dievą :)
Saddam prieš 4661 d.
Blogas palyginimas. P*mpalas naudingas daiktas, religija tik trukdo gyventi (aišku ne tikintiems, bet tiems, ko jie nekenčia dėl to, kad "gina morale").
anonimas prieš 4715 d.
#30 sita demo neniekina tikinciuju, o tik palygina ju tikejima
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4715 d.
Bjauru kai zmones niekina tai kas kitiems yra šventa. Beto rase cia, kad neva netiki barzdotu dieduku danguje, tai gal maziau tv ziuret reiktu..ir nereiktu is vis painioti praeities su dabartimi. Juokinga kai pateike viena pavyzdi apie priverstinas vestuves, kas yra neitiketina, nes kiekvienas turim savo galva ant peciu (nei kiek neabejoju kad yra dar daugiau "itikinamesniu" pavyzdziu) kai tuo tarpu yra zmones yra zudomi del nieku..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4735 d.
#15 Jo, dievas buvo labai "humaniškas" pasiskaityk senąjį testamentą, ir pamatysi koks jis buvo. 'akis už akį, dantis už dantį'. Paaiškinimas jei nesupranti- atkeršyk už draugą. Ir įdomu kodėl naujajame testamente 'dievas' pasidarė toks geras? Čia tos bažnyčios nuopelnas. Ji matyt suprato jog su rusčiuoju 'dievu' kažkodėl pasaulio nevaldysi.
anonimas prieš 4858 d.
#27 yra zmoniu kurie sakykim yra kokie krikscionis ir netikintiesiem bando irodyt savo tiesas ir perkeltine zodziu prasme kisa visa tai i gerkle. taigi siuos atveju galima palyginti religija su pimpalu, jei patinka, kad tai turi tai jokiu problemu kol nenusimauni kelniu ir aplinkiniam demonstruoji ir kisi i gerkle
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4858 d.
pzdc, kokie palyginimai... gi juk niekas neliepia jum but religingais, juk niekas nekisa jum i siknas sautuvo ir nliepia tiket dievu.. ir kas sako kad cia geras palyginimas tai man net gaila tokiu zmoniu kurie net nesupranta ka peza
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4861 d.
saunuolis kas sukure as uz :D nekenciu religijos... nekenciu krikscionybes
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4864 d.
trauma kazkoks
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau