2010-10-07, mangiZ
Tikiuosi liksim draugais? - tai tas pats, kas pasakyt "šuo numirė, bet gal galim jį pasilikt?"
377

komentarai (32)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4929 d.
#31 mldc
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5055 d.
#27 tu manai demotyvatoriai cia daro ka nors? ir piktiniesi kad vercia is anglu kalbos ir deda cia? taigi cia paprasciausiai vaikai deda visas sitas "demo" , pamato kur nors paveiksliuka koki ar fraze kokia nors ir deda cia, net nepagalvoje ar tai demotyvoja ka nors ar ne. demotyvacija.lt cia maziausia tinka sis pavadinimas paziurejus i visa turini... tiesiog paveiksliukai juodam fone ir mergaiciu nepavykusiu meiliu issiliejimo vieta ir t.t. is 100 "demo" cia gal tik 5 yra tikros demotyvacijos... taip kad ner cia ko piktintis... puslapis seniai prarades pavadinimo verte :) ateinu cia pasiziuret kaip i cha.lt puslapi, kad pasikelt nuotaika :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5076 d.
To 22345 Labai daznai nesupranta ka praranda :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5093 d.
to vnz, sutinku iš dalies su Tavim irgi. bet ir nekalbu apie tai, kad tik išsiskiri ir iškart puikūs santykiai. pradžioj sunku persilaužt labai ir elgtis su žmogum tik draugiškai, kai su juo daug laiko esi praleidęs, ir vis dar jauti jam kažką. tik išsiskyrus visuomet sunku būna.. bet juk turi gyventi toliau:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5094 d.
gryna tiesa vistek :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5095 d.
Blemba shita demotyvacija jau shimta kart buvo... Ta pati per ta pati daro demotyvatoriai ir dar verchia ish anglu kalbos. Sugalvokit ka nors naujo.
gretagreat28 prieš 5095 d.
:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5095 d.
#14 nesvarbu kas ta zingsi padeda isiskyrimo link, bet vistiek abiem buna skaudu ta kuri paliko iskaudina, o tas kuris paliko po kiek laiko supranta , ka prarado..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5096 d.
nesamone
Azuolaite prieš 5096 d.
Man tj cia ant humoro taip xD
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau