2014-06-20, doovyydas
Tikri vyrai neina rūkyti, - jie eina pasportuoti
40

komentarai (9)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3758 d.
#8 O as kaip tik labiau kalbejau apie bendraamzius, kurie sportuoja :) Profesionalai tai taip, kitokie, bet tie "kacialkininkai"...
Ignassin prieš 3758 d.
#7 Na sportininkas sportininkui nelygus. Iš praktikos ir pavyzdžių sakiau apie kultūrizmo sportininkus. Dėl boksininkų- ir taip aišku :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3760 d.
#5 Tiek, kad tie sportininkai dazniau buna geriantys alkoholi, negerbiantys aplinkiniu, pasipute ir t.t Todel as ju ir nepalaikau. #6 Irgi protingai pastebejai esme. Gal verkt ir nebutina (nebent labai svarbus zmogus mirsta), bet pasedet bendrai nutaisius uzjauciama veida tikrai zymiai zmogiskiau negu iseit parukyt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3761 d.
cia arba boba tupa dare demo arba soliariuminis steroidu paleses pacukas. isivaizduoju, mirsta zmogui artimas, dingsta investuotas milijonas ar dar ka, nu ne visiem iseina asara isspaust, kas ruko, eina parukyt, ar dar kazka. nu o tikras vyras, kaip sitas demo kurejas, eitu i stangine. GAIDYS cia, o ne demo.
Ignassin prieš 3761 d.
#4 Nu žmogus susirūpino, kad nei tai nei anai grupei "vyrų" nepriklauso. Daviau patarimą. Nereikia priimti už rimtą, tai buvo kažkiek sarkastiškai. O demotyvacijoj pasakyta tikrai teisybė. Sportuojantys žmonės (bent vyrai tai tikrai) yra emociškai stabilesni, mažiau irzlūs, ir stipresni dvasiškai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3761 d.
#2 Bet tu tikrai idiotas. Tai vyras nebegali isreiksti savo nuomones retoriniais klausimais arba tekstu ilgesniu nei 4 zodziai??? #3 Prie ko cia tas pradejimas rukyti.
Kodel apskritai reikia butinai arba rukyti, arba sportuoti? Nenoriu ir nieko is ju nedarau.
Ignassin prieš 3761 d.
#1 Jei nei sportuoji nei rūkai, tai pradėk po truputį rūkyti. Tada ir apie sportą pradėsi kalbėt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3761 d.
#1 atsakei kaip tikra boba
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3761 d.
Kodel vyras butinai turi arba rukyti arba sportuoti? Jeigu as nei rukau, nei sportuoju, tai blogai? Tiesiog megstu leisti laisvalaiki pasyviau, bet negerti ir nerukyti.

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau