2011-07-20, blast
Užsičiaupkit ir mylėkit - Nebe tie laikai, kad princesės būtų paklausios
685

komentarai (48)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2983 d.
O dieve, koks provincialus grubumas... :D Kad galėtų būt laisvas nežinia kur nežinia su kuo leisti savo laiką ir jėgas, kad neišnaudotų su savo išrinktąja? Moterys visada atiduoda visą savo meilę ir dar daugiau, tad, šio apgailėtino post'o autoriau, neverkšlenk čia dėl meilės trūkumo iš moters.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4424 d.
beda tame kad prisiskaitom ismokstam, kaip eilerastuka o savo nuomones ner :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4542 d.
#30 nei panos, nei vaikinai neturėtų "paršliaužti", nes tai tiesiog reiškia, kad kita pusė tave žemina, jeigu žemina, tada nevertina, jeigu nevertina, tegul eina n*. Labai paprasta. Tik kad jauni būdami tiek vaikinai, tiek merginos dar per stipriai reguoja į išsiskyrimus. Nori gerų santykių, vertink merginos norus ir poreikius, nepamiršdamas ir savo poreikių, visada turi būt kompromisas. Ir tikrai, jokia normali mergina, net jeigu iš pradžių taškeisi pinigais ir vedžiojai po restoranus, nepaliks tavęs, jeigu tūrėsi tarpais 20lt kišenėje. Merginai turi būt įdomus ir mokėt pradžiugint be daiktų, o ne pradraugaut metus, lepint, o po to galvot, kad kadangi jau ilgai draugaujam, tai dabar jau galiu mažiau stengtis ar rūpintis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4560 d.
as savo vaikinui tai pritaikyciau....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4562 d.
#39 kalba eina apie tai, kad dauguma panų tiesiog pamiršta, kad egzistuoja žmogus šalia jos. Dėl menkniekių užsiplieskia, tada kaltina viskuo kuo tik įmanoma vaikiną. pagavai kampą..?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4567 d.
Siūlyčiau autoriui užaugt ir suprast, kad ji ne nemoka mylėti ar tiesiog turi nelengvą charakterį :) Tiesiog, kažkurios tavo savybės rodo, kad ji gali tave išnaudot, manipuliuot tavo jausmais ir jaust pasitenkinimą, kol tu draskai save iš meilės :) True story
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4653 d.
#32 duok pasidarbuosiu as, bet zinok paskui is chirurgo kabineto neiseisi ;*
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4690 d.
#30 is dalies sutinku su tavimi, bet pamaivomis irgi buti nereiketu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4753 d.
Vardan meiles - ačiū už gražų ir rimtą pasisakymą.

Demo autoriau - užjaučiu, tau, matyt, tikrai liūdna.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4768 d.
Kraupu, kai penkiolikmeciai raso demotyvacijas apie meile... Brangus berniukai, meile nera ledu valgymas ant suoliuko:) O be to, autoriau, nuo kada meile nera susijusi su tavo mylimosios noru issipildymu? Juk tai vienas ir tas pats. Jeigu myli zmogu, troksti jam geriausio. Apie meile kalbat, lyg suprastumet kas ji tokia. Pazvelkit i seimas, uzauginancias savo sunus ir dukteris. Su kokia meile kai kurie tevai tai padaro, su kokia pagarba i juos zvelgia tie vaikai, o svarbiausia - su kokia aistra po daugelio metu tas vyras ziuri i savo moteri :) Nereikia cia nei uzsiciaupti, nei buti paklusnioms. Tai nepriklauso nuo merginu, nepriklauso ir nuo vaikinu. Viskas yra abieju zmoniu, kurianciu santykius, rankose. Versti kalte vienam zmogui - beprasmiska. Pykti, niekinti... Ganetinai vaikiska ir nebrandu. Jeigu nepasiseke surasti tikusios, ieskok toliau arba mesk viska i sali, nes niekam neidomi ta tavo panieka :) Sekmes autoriui susirandant tikra moteri ir mylint ja :) P.S. meile uzauginama yra. Jeigu nemoki jos auginti - pac kaltas :)
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau