2011-08-02, bujojus
Vyras išprievartavęs moterį, - privalo netekti galo, kuriuo galvojo, kai atiminėjo orumą.
186

komentarai (33)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2407 d.
Baisu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4484 d.
Jau geriau būt apspardytam, sumustam ir pan. nei išprievartautum. Kiek vyrų po sumušimo tenka visą gyvenimą gydytis antidepresantais, vaikščiot pas psichoterapeutus dėl patirtos psichinės traumos? O po išprievartavimo psichinė trauma garantuota. Ir čia paprasta statistika.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4581 d.
toks vyras yra ne vyras. Jei tik prievarta gali gauti moteri,tai yra lohu lohas:) Atsiprasau uz tokia nuomuone,bet man slykstu vien nuo minties,kad tokie gyvena.Ir man visai dzin ar tai mano butu vyras,brolis,pusbrolis,kaimynas,tevas.vienareiksmiskai slikstines :) netoleruoju.taip elgtis su moterimi neturi jokiu teisiu.Kas bebutum,nors ir pats prezidentas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4702 d.
jau manau geriau jai koks banditas tave isprievartautu nei sumustu atspardytu ar kitaip smurtautu arba ziauriau kanors padarytu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4794 d.
Buna ir tokiu kai prievartavimu apkaltina tycia siekiant naudos(tarkim prisiteisti moraline zala). Ka tokiu atveju daryti: atgal prisiuti ???????
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4794 d.
Isprievartavimas yra baisiausias dalykas ka vaikinas gali padaryt merginai, vaikinai to nesupras bet issprievartauti mergina yra panasiai taspats kaip sugriauti jos gyvenima... issprievartavimas merginai yra baisus psichologinis smugis ji to niekada neistenks pamirsti, ji gali neapsieit be psichologo pagalbos taip pat nemanau kad nores kada nors myletis... beto nesvarbu ji kalta ar ne kalta esme yra ne pleveje o pazeminime...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4797 d.
Šiaip jeigu tau kokių 16, o tu pasigauni pilnametę mergą ir ją per prievartą padarai, tai jį sės į kaleimą už išprievartavimą?
Anonimas prieš 4798 d.
o ka daryti, jeigu mergina isprievartavo vaikina?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4798 d.
Šiaip su CRONUS sutinku, nekvailos mintys, bet sorry, saule, jei jau tu toks geras ir užjaučiantis brolis ir gynk dieve tu sužinojai kas tai padarė, tai pagal visą idėją pats turėjai tam padarui, kuris šitaip pasielgė su tavo seserim, viską nupjaut, iškept ir sušert...
mecha prieš 4798 d.
#23 Esi vienas i 1000 zmoniu kuris masto savo galva, o ne eina isvien su banda. Sutinku su tavim, kad demo absliuti nesamone. Kodel pvz kalbama apie vyra ir moteri, juk daug baisiau kai buna pedofilas ir vaikas. Ir seip ta nekaltybe ispustas dalykas.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau