2010-10-16, Roberta
Žiauri tiesa -
179

komentarai (37)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4552 d.
ten vardas "to gfgfg" turejo but
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4552 d.
teisybe sakai, puse ant jo stumianciu net nezino nei 10% ka jis nuveike, stumia nes yra nevykeliai neturintys nuomones, pilka aviu banda sekandi kitiems is paskos, prisiskaito nupirktu pigiu zurnaliugu straipsniu ir rekia nezinodami nei kas nei ka nei del ko...nors aisku, visada buvo d*bilu ir bus, visokiu yra visokiu reikia...tegul dejuoja tie d*bilai del visokiu kriziu, lyg cia tik Lietuvoj tokios nesamones vyksta... neislenda is savo kiemo ir rekia nevykeliai :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4922 d.
Kubilius protingas zmogus ir viska jis gerai daro. Ta neapykanta jam atsiranda del mados. 90% zmoniu ant jo stumia ir vien del to, kad taip daro draugas, kaimynas ar giminaitis, net neznantis savo pykcio priezasties.
Vienintelis dalyka, kuri Kubilius, mano akyse, blogai padare, buvo pensiju apkarpymas. Nebereikejo judint jau to ir taip labiausiai nusmurgusio sluoksnio. Taciau yra kaip yra- nieko labai blogo jo vadovavime part sito nera.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4926 d.
Tas Kubilius viska gerai daro, tik nukelt kepure pries ji. Vapse nieko turbut nesuprantat apie politika, jeigu kiti varo tai ir tau reik varyt? Vienintelis ten protaujantis zmogus tikriausiai. Vat Gryba (uskaite) tai tikrai reiktu prikalt na***, biurio ziurke, kuriai nera izulumo ribu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5025 d.
Virsuje sedintys paziuri zemyn ir mato vien shuda. Apacioj sedintys pazvelgia i virsu ir mato vien siknaskyles.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5084 d.
blt butu mn valia zmusciau kubiliu
Wiki prieš 5087 d.
šypsena tai čystai kubiliaus :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5088 d.
#26 garazai FTW!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5088 d.
o prezidentė kur ? Kubilius, Kubilius.. būtų koks nors kitas asmuo vistiek visi ant jo važiuotų. durniai gi, ne jis net vienas sprendžia. vapščia, visi sėdim šūduose ne del ko kito , o del pačių kaltės. patys renkat, paskui patys varot. arba vpšč, neinat į rinkimus ir zyziat kad blogai. DARYKIT KAD BŪTŲ GERIAU, o ne kalbėkit.
atimtų iš visų milijardierių, Uspaschikų, Bosų, Romanovų ir t.t. po pora milijonų, jie net nepastebės, o mes visi pora metų ramiai gyvensim
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5088 d.
aha panasu i tiesa ;D
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau