2011-08-31, Anonimas
ŽMONĖS, - ne vienintelai šioje žemėje norintys gyventi
68

komentarai (40)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4768 d.
Tas jūsų vienas jautis vedamas skersti patiria stresą, baimę, skerdžiamas dar ir baisinį skausmą. Ką jau kalbėt apie tai, kaip jis būna užauginamas skerdyklai..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4769 d.
Jei kiti nori tai tegul taip ir pasako, kaip suprast turetume jei tyli ?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4769 d.
gyvūnai mažiau išsivystę už žmones, bet jie verti gyventi, augalai mažiau už gyvūnus, bet jie tai ne, juos veganai kemša be jokio gailesčio. niekam nekyla mintis, kad vieną jautį galima valgyti metus, o salotų lapų reikia šimtais?!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4769 d.
taip pvz augalai irgi mielai sau gyventu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4769 d.
#35 as tik bandau suprast kam to visko reikia, o parases #31 as argumentavau tiesa is savo poziurio.
Eimante. prieš 4770 d.
#31 Aš tau nebeturiu ką pasakyt, tu klausi manęs, bet visai nesiklausai, tik bandai man įrodyt tą savo tiesą..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4770 d.
#33 kabinedamasis prie kiekvieno zodzio nieko neirodysi.
wtf. prieš 4770 d.
#32 Kuom ismatuota liuto ir krokodilo jega? Ir is kur tokie duomenys, kad liutas stipresnis?
Beje, nesu ekspertas, bet esu beveik isitikines, kad sienas neauga.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4770 d.
#30 Liutas yra stipresnis uz krokodila, bet ar jis ji valgo ? Ir ar tau negaila taip ilgai augancio sieno, kuris is paskutiniu jegu bande isaugt ir ji zmogus nupjove ? Jei esat tokie gamtosaugininkai, tai varykim visi i urvus, valgykim vien zole ir riesutus, ir duokim gyvunams biski nuo saves mesos atsikast, ne duok dieve dar 1 parselis numirs !
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4770 d.
#29 as nieko neteisiu, tik nesuprantu kam yra visas sitas vegatizmas. Pvz kates eda peles, liutai - zebras, ir viska ka jiems yra daviusi gamta. Su zmonem yra tas pats. Kam reikia saugoti gyvunus ? Kiekvienas gyvunas valgo uz save silpnesni gyvuna kad isgyvent. Tai yra mitybos grandine. Kol kas mes esam jos pacios auksciausioje vietoje. Zmogu joks gyvunas nevalgo, nes jis yra stipresnis, ir moka apsigint. Mes valgom gyvunus noredami isgyvent. Gyvunai kuriuos mes valgom mes patys isauginam, tam yra skirtos fermos. Vegetarai nesumazina zudomuju gyvunu skaiciu kadangi fermos skerdzia ir parduoda visus gyvunus kuriuos uzaugina. O laisveje gyvunai veisiasi ir laisvai gyvena. Mes juk nevalgom gyvunu kurie yra inesti i raudonaja knyga ? Tai del ko visas nerimas, vegatizmas ir vegetarizmas ? Suprantu, jei zmogui nepatinka mesa, jis gali jos ir nevalgyti, niekas nevercia. Bet mesos nevalgymas tik del to kad gyvunas yra zudomas - man tai atrodo psichikos sutrikimas. Jau labiau nerimauti reiketu del misku ir atsilimo, negu del gyvunu kuriu ir taip per daug mitybai. Net mokslininkai buvo isitikine kad pilnai organizmo pusiausvyrai reikalinga mesa, baltymai ir kitos sudedamosios dalys. Nu ka, didinam komentaru skaiciu toliau ? ;D
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau