2011-03-10, kMs
Naujausias Internet Explorer 9 - Leidžia parsisiųsti Firefox ar Chrome dar greičiau!
195

komentarai (27)

mariuxas prieš 4616 d.
As tai naudoju chrome su savo athlon 3000+ @ 2.15ghz, gf 6600 ir 1.5 gb ram tai eina ziaurei greitai, o IE f**k slow, o apie ff, dar ji pakenciama, o opera bandziau tik ant savo lg kp500. Isvada - man geriausia chrome.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4618 d.
Man tai juokinga, nes firefox'as leakina memory, o chrom'a blokuoja tinklapi, kurie turi gan ribotus resursus.

Jei ka naudot tai IE arba Opera. Nors man opera isvaizda nepatinka. O tie kur sika del to, kad IE activex based, tai cia jusu bedos, nera ten tiek daug problemu, kaip visi teigia, tuo labiau kai jos atsiranda jas patchin'a, su juo problemu atsiranda tik todel, kad jo rinka didziausia, o ne del to, kad spragu daugiausia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4843 d.
Opera buvo, yra ir bus zjbs. Tie visi chrome ie, ir ff tik gerai išreklamuoti š, su kuriais pasęnsi, kol užkraus ką nors.
teleloto prieš 4913 d.
tai čia atsiliepimai apie demo ar diskusija apie IE? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4913 d.
gerai cia :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4934 d.
#20- IE susidure su labai rimtomis problemomis del saugumo. IE naudoja kitokia interneto narsymo sistema, kurioje buvo rastas labai didele "skyle" apsaugoje, per kuria, vartotojui paspaudus ant link'o, linke parasytas skriptas gali visa likusi narsyma paversti tikru pragaru, kadangi visas narsymas, po linko paspaudimo gali buti persiustas i hakerio rankas :) Gerai jei pataikysit ant White Hat ir jis jus perspes, kitokiu atveju rizika prarasti netik banku prisijungimu duomenis, bet ir slapciausius gyvenimo pokalbius ;D
Na zinoma MS sia klaida uzpatchins anksciau ar veliau, bet turekite tai omeny :)
Pvz man, uztenka kad yra tokia klaida kad nebepasitikeciau IE ;)
Man IE yra pati geriausia pasaulyje narsykle- parsisiusti chrome ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4942 d.
o cia geras tas :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4943 d.
IE9 galinguose stacionariuose kompiuteriuose lenkia chrome ir firefox naršymo greičiu. Vieninteliai IE9 minusai tai, kad ne visus puslapius taisyklingai atvaizduoja ir lėtesniuose kompiuteriuose lėtai veikia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4943 d.
Resursu faierfoxas valgo daug su savo plugin containeriais.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4943 d.
#17 kalbi ir nusikalbi. kada tau IE daug resursų valgydavo? Atsisiųsk keletą naršyklių ir pasižiūrėk į skaičiukus, kiek virtualios atminties užima, kaip ji keičiasi paliepus vykdyti tuos pačius procesus įvairiose naršyklėse, kiek procentėlių CPU užima paleidimas ir t.t. Pamatysi, kad BEVEIK mažiausiai naudoja resursų IE. Taip, kad nereikia kalbėt, ko nežinai. IE minusai tikrai ne resursuose.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau