2010-08-24, Noriu_valgyti
Nes kitaip pasiūlymų jie nepastebi -
23

komentarai (17)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5156 d.
visos demotyvacijos surenkančios daug balsų ar facebook 'patinka' paspaudimų- praeina. Nepriklausomai nuo to patinka administratoriams ar ne ;) Jūsų nuomonė svarbiausia.
Noriu_valgyti prieš 5156 d.
Galėtų būti paprasčiausia atrenkamas kažkoks procentas daugiausia susidomėjimo sulaukusių DEMO (nesvarbu koks jos įvertinimas, o kiek žmonių apskritai pareiškė savo nuomone). O ta jūsų puiki komanda jas tiesiog suskirstytų į kategorijas, pvz. 1.gyvenimas - meilė 2.N18 3.visos likusios :)
Anonimas prieš 5156 d.
#14 Na su šituo aš nesutinku,kad praeitų vien demo apie meilę:) Manau dauguma vartotojų yra gan protingi ir praleistų tikrai daug normalių demotyvacijų, o ne vien šlamštą apie Bieberį, meiles seiles ar dar ką nors:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5156 d.
1. jei būtų tik tos kas patinka vartotojams, tai praeitų viska sapie meilę;
2. nepraeitų labai geros demotyvacijos, kurios būna -žaurokos, todėl dauguma nenori spausti 'patinka'.
3. lavinimas- neviską gyvenime suprantame (pvz. negismstame mokėdami skaičiuoti ir nesuprantame kam to reikia), ne viską sugebame (pvz. važinėti dviračiu), bet kažkas padeda. Tikimės atrinkti gerą komandą, kuri patvirtintų ir įdėtų 'gilesnės prasmės' demotyvacijas, o ne tik popsines.

AČIŪ, kad rūpinatės puslapio populiarinimu ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5156 d.
#12 O kas ta komisija sudarys?Paprasti komentatoriai kurie nores, ar dar bus kas nors?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5156 d.
Dėl demo atrinkimų- jei mes per radiją ar tv leistume tik tai kas yra ale populiariausia, tai klausytume tik visokių mijų, yvų ir žiūrėtume klyno laidas :)

Demotyvacijoje ruošiami atnaujinimai, daugiau dėl techninės bazės, nes vos atlaiko srautus. Taip pat programuojamos moderavimo funkcijos, kad ne mes, o atrinkti ir norintys žmonės tvirtintų demotyvacijas. Tvirtinimui reiks pvz. 2-3 pritarimo. Tikimės surinktų gerą komandą- autoritetingą komisiją, kuri ir atrinkinės demotyvacijas. Apie rinkimus paskelbsime po atnaujinimų- kriterijai bus- kuriamos demotyvacijos ir kultūringas bendravimas komentaruose. Palaukite dar kokias 2-3savaites ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5156 d.
Pritariu ir palaukau! :D
Anonimas prieš 5156 d.
Juokingi jūs man.Kaltinat adminus, bet patys dedat tokias demo,kad verkiat dėl jų.Manot geriau padarytumėt nei jie?Prašau tapkit adminais, įvertinsim jūsų pastangas, pakritikuosim:) Manau adminai irgi žmonės ir neprivalo visą parą būti prie pc:)
Noriu_valgyti prieš 5156 d.
Eiiii... Aš norėjau ADMINŲ dėmesio! Negi nematėt mano vargo? Matėt? Tai pakomentuokit ką nors. Pvz. ,,Nepatinka, tai eik į kitą tokį saitą, arba susikurk pats ir galėsi būti karalius." arba ,,Sveiki, MIELIEJI mūsų lankytojai, mes būtinai apsvarstysime jūsų pasiūlymą. Ačiū, kad rūpinatės puslapio populiarumu." .
:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5157 d.
O taisyklese sako kad su klaidom nebus patvirtintos. ka tie adminai cia isvis veikia?
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau