2010-09-23, kitokia
Nesvarbu kokia išorė, svarbiausia vidus - Tik gaila, kad tai supranta vienas žmogus iš tūkstančio
121

komentarai (23)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4972 d.
#17 Jei valgysi sveika maista ir sportuosi pagal galimybes tai net ir turedamas tam tikru ligu gali tureti grazu sportiska kuna
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5108 d.
Pritariu. ;((
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5109 d.
#13 Jei esi storas, tai dar nereiskia, kad ryji viska is eiles be sustojimo. Yra ivairiu ligu pvz. suletejusi meziagu apykaita ir t.t.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5110 d.
veikiau 1 is 50032154665 tai supranta..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5111 d.
#18 Tavo tas pasakymas neitema jei nepastebejai. Gal netaip issireiskiau bet esme mes visi esam is gyvulio kile ir turime inkstinktus vienokius ar kitokius nors ir kiek jie butu nuslopinti kartais jie pasireiskia o jei tu pritari Adelija von H tai tu dar vienas zmogus kuris galvoja jog steriotipai arba visos bandos nuomone gali buti inkstinktai. Tada labai klysti nes inkstinktui yra pasitelkiami tam tikri pojuciai lytejimu uzuodimu ar kitokiu. O akimis negalime nieko justi tik elektromagnetinius spindulius kurie atsispindi nuo daikto.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5111 d.
#12 uostyk slapima - jei smegenys tavo neveikia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5111 d.
dazniausiai grazios buna.... pradzia nukirpau netycia atsiprasau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5111 d.
buna tuscios vidumi aisku sakau dazniausiai o ne visada tai reiskia yra graziu ir protingu bet dauguma kas puoseleja isore mazai puoseleja vidaus jei dar nesupratai kad isore yra laikina tai man gaila taves jei tau reikia eksaksuaro ar kazko panasaus tai pirk gumine lele zinosi kad bus visada jauna ir grazi... beto apie storuma cia irgi nevisada nuo maisto storejama yra. Ir negalime sakyti kad turi ji nevalgyti buti kazkoks stipinas aplamai zmogus turi patikti sau koks ir bebutu nes kiekvienas yra tobulas savo kuno sudejimu bet zmogus kuris mano apie kita zmogu kad jis nera toks yra pats netobuliausias kita prasme nes jis niekina kita ne del to kad jis toks o del to kad jis pats sau nepatinka... aisku cia irgi galimi kitokie dalykai... Atsiprasau jei pasikartojau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5111 d.
o as ta kur in foto imciau :}
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5111 d.
cj kazkokia ziurke demo sukure, isvaizda ir dar kaip yra swrbi blet.... jej zaba esi tai ir ieskok sau kokiu nerdo su graziu vidumi, spoguotu veidu, kreivais dantim ir rankom, kaip slieko!
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau