2010-12-21, noob.saibot
NETGI BETMENAS - kartais klysta
293

komentarai (109)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4416 d.
#108 Puikiai pasakyta
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4432 d.
#107 Pažiūrėk filmą apie Ozzy Osbourne ar bet kokį kitą atlikėją, ir pakeisi nuomone ir apie juos. O "pasiekimai" neatspindi muzikos kokybės, nes mainstreamo vergai klausys bet kokį šūdą, kokį jiems ikiš MTV. Ir dar pažiūrėkit, kaip jis visur skelbiamas, reklamuojamas. Yra dėsnis - geram produktui reklamos nereikia, o reklamuojamas tik šūdas, kad būtų prastumtas į rinką.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4720 d.
Ir dar, pirma pasiekit tiek kiek pasiekė jis. ;) Apie jo pasiekimus yra pastatytas filmas, pažiūrėjus jį, tikrai labai pasikeitė nuomonė apie jį.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4720 d.
Na, žmonės, kur jūsų kultūra? Net šlykštu pažiūrėjus į tuos byberio fanus ir " heiterius " kovojančius tarpusavyje. Žiūrėkit, jau panelės Vilniuje ir kiaušiniais apmėtytos, ne gi skauda, kad kitiems jis patinka, o jie garsiai tai reiškia? Galiu atsakyti už jus - NE! Tai kodėl gi mielieji, kariaujat? Net su Minedu, kuris absoliučiai neturi balso, taip dar nebuvo. Masinė neapykanta. Pati, asmeniškai prieš jį nieko blogo neturiu, nors nesu ir jo fanė. Man tikrai netrugdo kaip jis dainuoja, kokia jo šukuosena ar pan., atvirkščiai - vaikinukas turi talentą. Negi jis dabar, kaip jūs kaikurie sakote, neturėdamas to talento uždirbtų milijonus, turėtų taip pat milijonus gerbėjų ir dirbtų su garsiausiais pasaulio žmonėmis? I don`t think so. Taigi, heteriai, fanai, ar neutralai, GYVENKIME DRAUGIŠKAI. ;)
willas prieš 4828 d.
#104 aha is patirties sneki kad gydimas praversia
Bieberland prieš 4842 d.
#102 gydytis tau praverstų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4878 d.
#102 numirk
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4878 d.
dvesk shawtyyMANE ciulpk Batmanui kad daugiau ant biberio nevarytu :D
shawtyyMANE prieš 4912 d.
#98 tdl, kad ir daugiausiai fanu ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4924 d.
#90 dvesk suka dx krc..
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau