2010-05-13, sch
Nieko - Kada nors ir mūsų kaimelyje apsivers sunkvežimis su meduoliais...
163

komentarai (42)

quisnox prieš 5142 d.


Lietuvoje irgi vargšų yra, apsidairykit aplinkui.
Leene prieš 5149 d.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5191 d.
#39 Respect. Padariau tai ir as. Ir linkiu tai daryti kitiems.
Akira prieš 5201 d.
Baikit cia zliumt kaip baisu ir panasiai, paaukokit saibu ar kitaip prisidekit, bent as taip padariau, plet nervina tris sekundes susimasto ir liksui viena gyliai p jum ant ju, visi moka kalbet, bet ne visai daro
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5227 d.
kaip gaila ;/ o va zmones kiti turedami viska verkia kad kazko truksta
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5230 d.
siaubas ;(
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5234 d.
siaubas...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5234 d.
Žiauru....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5243 d.
Vadimai, esi bent ką nors skaites apie geografiją? Ar apie biologiją? Suprantu, tu humanistas, bet visgi prieš ką nors teigiant reikia tuo pasidomėti, nes nevisada tai, kas moralu, yra teisinga.
Per pastarąjį šimtmetį žmonių skaičius išaugo keleriopai: nuo maždaug vieno mlrd iki kelių dėl perversmo medicinoje. Ir tiesa visgi ta, kad žmonių skaičius žemėje per didelis. Gamtoje vyksta gamtinė atranka, kuri palaiko stabilų populiacijos kiekį ir kurios dėka išlieka labiausiai prisitaikę individai. Žmogus savo išradimų dėka sugebėjo nuo to pabėgti, tačiau iškilo kita problema: badas. Žinoma, gal išteklių ir pakaktų, jei jie būtų racionaliai panaudojami ir lygiai paskirstomi, bet taip, deja, atsitiks nebent labai tolimoje ateityje. O kad žmonės rūpinasi pirma savimi, yra natūralus instinktas.
O afrikoje vaikų skaičius toks didelis todėl, kad tikrai ne visi yra girdėję apie kontracepsiją ar prezervatyvus. Be to, jie taip skursta dar ir dėl to, kad likęs pasaulis išnaudoja šio kiontinento išteklius ir žmones.
p.s. kažkuriam genijui: afrikiečiai nėra tauta (kaip ir europiečiai), tai tik vieno kontinento gyventojai, kuriuos sudaro daugybė tautų. Ir racionaliai mąstant, jeigu būtų vykdoma, pavyzdžiui, dviejų vaikų politika, skurdas sumažėtų, nes reikėtų išmaitinti mažiau žmonių. Be to, dabar gimsta labai daug, tačiau tiek pat ir miršta (netgi labai žiauriomis sąlygomis). Ar ne geriau būtų keliems užaugti apynormalėmis sąlygomis, o gimti grupei, iš kurios dauguma mirtų iš bado etc.?
sch prieš 5243 d.
#32 dabar pats pagalvok ka cia per puga padarei tai jis pries 3 dienas nieko nevalge tai taip iseina kad valge vakar ir uzvakar..
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau