2012-01-23, Tipo
Pagarba Egiui -
67

komentarai (17)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4545 d.
#11 cia is Eiso Venturos filmo kai gamta saukia filmo LOL kai aborigenas apspjove Eisa o jis atgal ji su galingiu charioku :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4596 d.
Cia kazkas nusitampe del tos jo tipo drasos ir db vos ne visi rasot, kad gerbiamas nes drasesnis nei kitos zvaigzdes. Pezalai. Ji gerbia del jo muzikos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4598 d.
#2 Tu mane juokini. Tai manai, kad Egis užsitarnavo pagarbą mėtydamas į kitus mikrofonus? Kas jums visiems pasidarė? Garbti už tai, kad keikiasi viešai? Kitos žvaigždės neišdrįstų? TAIP! Nes tai kvaila! Atsiprašau už tokį išsireiškimą, bet gerai, tuoj nueisiu ir ką nors nužudysiu. Tai jūs mane gerbsit, nes aš išdrįsau tai padaryti, nes ne kiekvienas tai sugebėtų? Manot žvaigždės neišdrįstų nusikeikt? Aišku išdrįstu, bet KAM, kartoju, KAM jiems to reikėtų? Nu ir ką Egis parodė keikdamasis? Kad yra visiškai sužvaigždėjęs ir savo gerbėjų negerbiantis bičas. Gerai, jei jums patinka SEL'as tai klausykit jo į sveikatą, bet nesuprantu, apie kokią pagarbą jūs čia šnekat. Yra keletą gerų Egio dainų, pripažįstu, bet pagarbą jis užsitarnaus tik tada kai pradės kitus gerbti, o ypač savo gerbėjus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4639 d.
#7 +1
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4639 d.
O jus snargliai, tai ta savo electro ir rusiska suda klausot ?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4639 d.
#9 (y)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4639 d.
Dabar nepamenu tarp kokio roko tipo, bet, jei apspjaunamas žmogus, taip išreiškiama pagarba.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4640 d.
Lauzo standartus?? Nejuokinkit . Turim normolios muzikos Ltu kur lauzo standartus kiek undergrounde ir ne undergrounde. O jis tik morazeles ispezejas. Seni keli gabalai yra visai neblogi. Bet dauguma tik popsinis sudas.
Spameris prieš 4640 d.
Ligonis jis yra, deja kaimui patinka, todėl ir siautėja Lietuvos didžiosiose scenose.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4640 d.
IŠMOKIT RAŠYTI ŽODĮ IDIOTAS, IDIOTAI !

P.S. Nesuprantu, kas tą šiukšlę draguną gali palaikyti, turbūt tokio pačio lygio marozėliai, kur kas antras žodis bl, o kas trečias nx.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau