2013-01-04, Emma11956
Pajauskit skirtumą -
53

komentarai (32)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3438 d.
Tai gal tu pati jausk skirtuma tarp suns ir ziurkes. Yra visokiausiu sunu veisliu siais laikais, kaip ir visokiu zmoniu. Sia demotyvacija tik atskleidei, kad esi rasiste.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4177 d.
Visi sunys savaip grazus . Ir dideli ir mazi,o kurejas dx . :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4273 d.
nu tik jau nekisk cia pekinu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4273 d.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4276 d.
kurejas lopas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4277 d.
#26 ,tai jei tau nepatinka tie sunys,tai nebutina ju teisti ir wadinti ziurkem..juk jie nekalti del savo veisles.as pvz nemegstu tu dideliu sunu,bet nevadinu ju peraugeliais ar kazkaip kitaip dar grubiau..
Emma11956 prieš 4277 d.
#24 Aš nemėgstu mažų šunų ir tai pasakiau, bet kodėl į tai iš karto reikia painioti ir rasizmą, bei skirstymą pagal plaukų spalvas? Aš nesu rasistė ir man nerūpi žmogaus plaukų spalva. Tuo labiau aš niekam neliepiu pirkti tik tokius šunis kurie patinka man, aš tik pasakiau ką galvoju :/
Emma11956 prieš 4277 d.
#22 Tu matei mano šunį, kad kažką apie jį sakai? Na, o jei tu prostitutę prisiriši prie pavadėlio ir vaidini, kad tai šuo, tai čia tavo bėdos, nepainiok į tai ir kitų ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4277 d.
tai bliamba.yra visokiu sunu:nuo maziausio iki didziausio.BET JIE VISI SUNYS!!nesvarbu ar jis dekoratyvinis ar sarginis.pvz.:sibiro haskis,kuri autorius paminejo prie "sunu",yra visiskai nesargus suo.turiu pazistama su haskiu,tai kai ateinu pas ja,tai tas suo nei lot,nei ka..tik meilinasi.taigi autoriau,jei jau skirstai sunis i grupes,tai skirstai ir zmones??va cia zmones,cia lenkai,cia negrai ir tipo-pajauskit skirtuma??(negrazu taip,bet del taves duodu toki pavyzdi).ir dabar mes cia turim del taves pirkti sunis,kurie tau patinka??NIEKADA.kas kam patinka,tas ta ir perka.ir ar tie sunys kalti,kad jie tavo manymu "ziurkes" yra??tai jei zmogus,su kitokiais plaukais negu tavo,jau ji turi teist?juk jis pats nepasirinko tokios isvaizdos.taip pat ir sunys:jie patys nepasirinko kokios veisles jiems but..ir jei tau ta veisle nepatinka tai tylek geriau,negu kazka rasyk.durnai atrodai.
jamaha prieš 4278 d.
#2 LOPAS
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau