2011-12-22, aura16
Pakelkime už šeimą, sveikatą, senus draugus  - ir prisiminimus su jais. Kuriuos per mergas visai užmiršome
60

komentarai (5)

a6072 prieš 4656 d.
#2 Iš kur Tu ištraukiai , kad aš pesimistas ? Esu realistas .
#3 Gerai pasakyta apie "anoniminių malalietkų anoniminį alkoholikų/ių klubą" tik pažiurėjus aukščiau i FACEBOOK komentatorius jis jau pasidaro nebe anoniminis... Be to +1 ir tau :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4656 d.
:D

jie juokesi, kad as negeriu. as juokiausi kai jie ivirto i griovi ir susilauze ciurnas

ir taip visi zinom, kad jum isgerti progos nereikia ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4656 d.
#2 Iksai, nep3,14sk tik proto. Jau melejonas tokių šudovacijų buvo čia: "išgerkime už ..., "pasitikiu tik vienintėliu "vyru" - jack daniels", "išgėręs nesuprasi fizikos", "šiandien geriu - nekelk ragelio". Nu bliat galėčiau vardinti ir vardinti tas banalias šudovacijas..

Taip kad eik tu naktį pieno laktį, nep3,14sęs proto apie kalėdų senius.

Toks jausmas, kad į demotyvaciją.lt ateina chroniai ir kiti degradai, kurie nieko kito nesugeba kurti. Labai panašu į anoniminių malalietkų anonimini alkoholikų/ių klubą.

Tfpu !

P.S. #1 +1
Geras_Iksas prieš 4657 d.
o va cia tai demotyvacija.... #1 gal tu eik paverk i kampa nes man atrodo kad nuo kaledu senio gausi naujas kojines arba uzrasu knygute su tusinuku. sup*stas pesimistas bl*t.
a6072 prieš 4657 d.
O be alkoholio neimanoma to padaryti ? Jei kas iš karto keliam bokalą . Geras įvykis gyvenime - atšvenčiam ! Blogas - prisigėriam iš "skausmo" ar dėl to , kad pamiršt ... Dar , kartą pakartosiu tai yra tik silpno žmogaus mąstymas , bent kiek protaujantis ar bent save gerbiantis žmogus dėl visokių menkniekių nepultų prie stikliuko ... Bet gi jau nuo mažo amžiaus esame priprate tai daryti , o kaip sakoma "pripratimas - antra žmogaus prigimtis" .

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau