2011-03-04, ausraa390
Panos - jos niekada nepasikeis...
493

komentarai (29)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4468 d.
isverskit i lietuviu kalba . svetaine tai lietuviu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4496 d.
nu va va...komentaruose jau neberandu belekokiu stumimu and vyru gimines (pagaliau) bet uztat prasidejo bumas stumti ant merginu :D kazkaip bangom cia gaunas...tai dabar esam ant bangos ''mergos lopes''. gal davai nebeziurekim tada tiesiog i tas mergas lopes ir bernus asilus ir imkim kreipt demesi i tuos apie kuriuos retai kas sneka - normalius zmones kukiu noretusi ir paciam but ir salia turet. nes taip jau atsibodo tokie besireiskiantys aido ereliai kurie visa gerkle klykia - VISOS BE ISIMTIES mergos stervom arba VISI BE ISIMTIES vyrai kiaules. nu taip nu, pilna debiliu tokiu mergu,pilna. ir bernu tokiu dachuja,tai ka dabar daryt? nusizudyt? gal jei tiek demesio negautu tie zmones tai sunormaletu ka? nes visus kur nepasisuku visi lytis ant lyties varo minusus pabrezdami,lyg nebutu sutike normalaus zmogaus savo gyvenime,apie juos sn ekekit,tai visos stervos ir asilai sunormales matydami kad nebe apie juos sneka.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4945 d.
na....kartais jausmai buna stipresni uz viska ir su tuo nieko negali padaryti
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4947 d.
aš visiškai pritariu, nors pati merginą esu. Juokingos tos merginos šiais laikais, apie paaugles iš vis tyliu. Man, pavyzdžiui, juokinga, kai mergina susipažinusi su vaikinu prieš savaitę iš karto tampa pora, o po poros dienų išsiskiria. Paskui verkia savaitę, koks vaikinas buvo "kiaulė", kaip ji jam nerūpėjo ir panašiai. GRAUDU. vaikinus keičia dažniau nei kojines. Nepulkit kiekvienam pasitaikiusiam į glėbį ir viskas bus gerai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4948 d.
#22 Kodel visi, as pvz nenoreciau, kad mane keistu, koks esu toks. Todel ir nesu toks kaip visi, ir seip lopa kazkoki pasigavai, kad leidosi pakeiciamas, gerai kad paliko tave , kita karta zinosi, kad atsakingiau reikia rinktis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4948 d.
mldc
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4948 d.
#22 That's what you get for trying to change something.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4948 d.
ne visos tokios lamos... as turejau vaikina, jis nebuvo grazuoliukas ir t.t. buvo moksliukas, paprastas, bet... jis mane paliko, t.y. as ji paverciau stilingu, grazesniu ir t.t. ir tada jam manes nebereikejo... jie visi tokie pat
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4948 d.
"are you fucking kidding me?" :D Geras smailas. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4949 d.
Kvailos sliundros pizdec :D
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau