2010-08-01, Hvangha
Pastebėjau, kad visi pasisakantys už abortus - Jau spėjo gimti
106

komentarai (83)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4639 d.
www.youtube.com/watch?v=7y2KsU_dhwI&feature=share pažiūrėkit ir dar kartą pagalvokit, sąžiningai atsakykit sau "kokia priežastis yra svari ir rimta, atimti dar negimusiam vaikui gyvybę?" ir kaip mes galime spręsti koks jis užaugs, jei net nesuteikiame jam galimybės?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4885 d.
#78 visiškai pritariu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4899 d.
Yra zmogiski poreikiai, netik pavalgyt ir siltai pamiegot. Buna kas buna, nutinka kas nutinka, ir abortas tikrai geriau, nei trys sugadinti gyvenimai. Daugelis tie "geradariai busimu gyvenimu saugotojai" retai apie tai susimasto... Tas vaikas kuris dar net nespejo pabuvot siame pasauli, yra maziau patyres nei tas vistienos patiekalas kuri paskutini karta valget. O jis irgi turejo sirdi plakancia, tikrai kvepavo ir bijojo kai ji pradejo verst jusu patiekalu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5010 d.
Umi, ir toks gyvenimas- visiskai jums pritariu ;]
Isaket viska ka as norejau pasakyt : )
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5153 d.
nu tai esu pasidariusi as isvalyma,bet tos zaizdos lieka visam gyvenymui
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5159 d.
Perskaityt prisiverčiau tik pirmuosius komentarus ir net juokinga pasidarė. Vieni ant kitų varo "tu durnas, neišsivystęs" ir t.t. o poto toliau tuo "neišsivysčiusio lygiu" žodžiuojasi. Patys savo "protingam image'ui" prieštarauja. Nu bet pom.

O dėl abortų. Abortų manau negalima uždraust, bet juos daryt reikėtų ne šiaip kad" o vat, noriu, ir padarykit man abortą". Suvaržyt šiek tiek, jog žmonės jaustusi labiau atsakingi. Būna visko, kaip pvz išprievartavimai. Tada tai manau abortas be sąlygų turėtų būt leidžiamas, jau tik nuo motinos sąžinės priklauso. O kitais atvėjais turėtų būt uždrausta. Jeigu gulatės į lovą, tai pagalvokit ką darot. Nes pastarajame amžiuj nebėra vertybių. Lovos reikalai turėtų būt TIK su tuo žmogum, kurio vaiką esi pasiryžęs/usi auginti ir praleisti gyvenimą kartu. Nes gyvenimas ne windows'ai - undo ar "reinstall" nėra.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5160 d.
Tuoj apsiverksiu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5163 d.
Šitas patinka.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5163 d.
#74 Visiškai pritariu. Pažystu tokią merginą, jos tėtis mirė per avariją, o mama liko prikaustyta prie lovos. Na, ta dukra ja rūpinosi, darė viską, kad tik jos mamai būtų geriau. Ta mama jos nemylėjo, nei prieš avariją, nei po avarijos. O žinot kaip skaudu. Tu stengiesi darai, kad tik geriau būtų, jau savęs nežiūri, o ta pabaisa vistiek tavęs nekenčia. Va vaikui ir sugadintas gyvenimas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5163 d.
Ir prie to pačio manau, kad neteisėta, jog tik moteris sprendžia. Mano nuomone, jei vyras su moterim "pagamino" vaiką, bet nusprendė kartu nebūt ir vyras siūlo padaryt abortą, o moteris nesutinka, tada ji ir alimentų neturėtų reikalauti - jos sprendimas auginti vienai
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau