2010-10-05, trach
Pavydžiu kiekvienai, kuri kada nors tave apkabino - nes tuo momentu ji laikė visą mano pasaulį savo rankose
518

komentarai (49)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5035 d.
Man graziau angliskai sitas sakosi: I'm jealous of every gil that has ever hugged you, because for the one moment she held my whole world in her arms...
Ir tai manau yra tiesa... Ir apkabinimas labai daug reiskia, tik to nesupranta zmones kurie niekad nemylejo.. Pamilau karta vaikina ir dar iki siol prisimenu kai mudu pirma karta apsikabinome, net nenorejau paleisti, tai taip nuostabu buvo...
Splinteris prieš 5093 d.
Grouch, ne tokiem, kaip tu ir suprasti tokių demotyvacijų esmę. Matyt tau smegenų užtenka atkapstyti tik demotyvacijų su blondinėmis esmę, kur net mąstymo nereikia.
Splinteris prieš 5093 d.
Žiauriai stipru :) mano atveju kelias raides pakeitus, gautųsi teisybė. Gaila, kad kai kada yra kaip yra ir nieko nepakeisi :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5096 d.
:(
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5096 d.
man tai patiko, nes tai gryna tiesa ir kaikuriems zmonems istikruju toks jausmas ir yra, bet sitoks variantas, jeigu tik del apkabinimo, tai jau biski persistengdas.

o del komentaru:
1. grrrrouch, nu jeigu sugebi, tai gal ir sukurk, ir parodyk, kad sugebi, o ne tik apsimesti sugebedamas rasyt cia komentaruose.
2. kas cia raset, kad cia nedemotyvacija, prasyciau pasiziurekit demotyvacijos tikslia reiksme ir i ja isigilinkite.
3. cia tiems kurie raset, kad nesamone ir isvadinot negraziais zodziais sia demotyvacija, (kaip jus patys sakot) suaugit ir patys nevergslenkit, nes parodote savo intelekta.
4. as cia demotyvacija supratau savaip, bet jeigu jus sakot, kad cia nedemotyvacija, tai pasakysiu vieno rasytojo zodzius (pacio rasytojo neatsimenu, nes vis delto visko neimanoma atsiminti): netgi paprastame sakinyje imanoma pamatyti demotyvacija. taigi, jei jus demotyvacijos neizvelgiat, tai ir tylekit.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5096 d.
#43 tuom man ir patinka moterys kad is sudo sugeba ispausti kazka grazaus :)
kamilute prieš 5097 d.
Grazus zodziai... ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5097 d.
as nesuprantu. kur cia demotyvacija??? taigi cia siaip kazkokia sudina nuotrauka su belekokiu komentaru.... galeciau mln tokiu sukurt ir neisivaizduoju ka tai galetu demotyvuoti..... pasidare dishovas saitas....o gaila....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5098 d.
#34 tiesa.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5098 d.
#25 ismok graziai kalbeti jei keiksies grazesne nepatapsi o tolygi busi su tais kurie neturi namu ir uz paskutinius pinigus perka buteli ...:(
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau