2011-06-09, kristal
Pirmi metai, kai labiau laukiu  - Vasaros pabaigos, nei pradžios
174

komentarai (25)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4485 d.
#23 Respect, pritariu, tas kašis toks nuobodus šūdas, fule 4 ever, bet tikrai, lietuviai futbole, tas pats kas blondinė mašinoj... Ewww...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4822 d.
tu didesnis nevykelis kad ant savu stumi. Nueik ir sulosk kad toks gudras. Tik saugok snuki kad negautum uz tai kad dar labiau viska sugadintum.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4835 d.
futbolas zjbs, bet lietuviai toki nevykeliai futbole , kad net graudu. Taip, kad lietuvoi krepsinis, ir nieko daugiau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4846 d.
Man tai vasara svarbiau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4850 d.
Ar lietuviai kalti, kad jiem idomesnis krepsinis nei tas "nuostabusis" futbolas? Kam dometis tuo kas musu nedomina? Kam patinka futbolas, tai tegul ir domisi juo, o nekuria tokiu demotyvaciju.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4852 d.
Jo, bet linket nesekmiu, tik del to, kad nemegstat? Eikit galvas persisviest. =D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4852 d.
Kaunas ne miestas kasis ne sportas. Nesirimuoja, bet tiesa.
Vilius_4_eminem prieš 4852 d.
#15 Pritariu. Ir nuoširdžiai norėčiau, kad gerai sektųsi žaidime ir futbole ir krepšinyje.
#7 Jei susimautų žaidžiant, vadinasi nebenorėčiau sirgt toliau už juos?? Čia yra žaidimas, ne kartą jie buvo susivarę labai svarbiose rungtynėse, bet ar kas dėl to jų nekentė? Ir visai gali būti, kad jiems nepasiseks dėl kelių priežasčių. Dėl to nereiškia, kad kitą kartą už juos nesirgsiu.
tomasxx prieš 4852 d.
Per krepšinį visada bent jau pelnomi taškai ir kažkas laimi :))), o futbole ne visada būna laimėtojai :). Tai mano pastebėtas skirtumas tarp kašio ir futbolo, nesakau kad futbolas neįdomu bet jis nuobodus. O šeip čia gryna tiesa, tam laikui lietuviai būna tautos patriotai, vos pasibaigus čempionatui visi pyks, kad arenos buvo per brangios ir jos kainuos per brangiai mokesčių mokėtojams ir tt....
anonymouss prieš 4852 d.
#7 aš tau galiu garantuot, kad organizuojant susimaus daugely sričių. jau nekartą esu pastebėjus, kad renginiuose vyksta kažkokia dezorganizacija, viskas apskaičiuojama tik apytiksliai ir dar dažniausiai į lankas. taip, kad vienas iš tavo norų greičiausiai išsipildys. bet del komandos? cmon? negi tu rimtai taip linki jiems blogo? aš nesu krepšinio fanatikė, bet man patinka mūsų rinktinė ir aš labai juos palaikysiu.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau