2011-02-15, Mangirdas
Po 10 metų - ''Kastuvas čia, kauptukas čia. Kur darbo biržos lapelis..... ai pochui''
557

komentarai (53)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4960 d.
#51 7-8 klase, tai cia tas pereinamasis laikotarpis. 7kl - matieka, telefonas, namu darbai - sugrauze suo. 8kl - telefonas cia, pc namie, mokykla - geriau prie pc busiu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4961 d.
mokslai proto neikrecia.taip,ziniu duoda bet ne proto. nevarykit ant tu kas nebaige mokslu,nes juk reikia kad tiems issimokslinusiems kas siuksles isveztu,remonta padarytu ir t.t... reikia ir sviesiu protu ir stipriu ranku.
mcpdj_purwinis prieš 4962 d.
o kur 7-8 klase? ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4964 d.
teisingai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4965 d.
Ziuriu S.Posku greit Lietuvoj pagauses.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4965 d.
#47 Jo ir vieną dieną tu tapsi turtuoliu. :) Aišku, tu baigsi tą UK koledžą, o gal ir ne, bet jeigu baigsi tu turėsi ganėtinai normalų darbą, tau užteks pragyvent ir papramogaut, bet tu nebūsi tikrai turtingu žmogum :) Tau to nereikia ? Pinigų niekad nėra perdaug.. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4965 d.
Originalioji vadinama demotivacija kur pminimas laikotarpis iki 12kl. del tu ausiniu, mobilaus ir kygos.... Lygiai tas pats man buvo :) bet baigiau mokykla, nesistengiau istikruju nei kiek ir aisq nesigailiu, nes jei buciau stengesis, daug gyvenimo malonumu per ta laika buciau prarades :) ir ka, baigiau as ta sulia ir isvariau is lietuvos nes daugiau ten ateities nematau :) atvariau as i ta UK, bandziau istot, bet biologijos pritruko :) bet, cia elementariai duoda tau literatura ir pasako data kada ateiti laikyti egzamina :) susimoki pinigus ir turi biologijos egzamina per 3 men. :) egzas irgi zymiai lengvesnis nei lietuvoj... tad tas zmogus kuris sako kad zdis "pochuj" yra negerai ir kad toks poziuris irgi, tai galiu tik pasakyt kad... pats kaltas kad taip mastai :) as dabar toliau gyvenu :) ir dabartine situacija visiskai nesiskundziu :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4965 d.
Mūsų Lietuvėlėj dabar žmonęs pabaigę mediciną darbo biržoj sėdi.. šita demo ne iš superinių. p.s dėmesio netrūksta ,draugų neieškau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4965 d.
Oho, kokie cia visi milijonieriai busit. Zinoma kam tas mokslas - juk durniem bunant daug daugiau sansu praturtet - tie kurie turi ekonomikos, vadybos, verslumo ziniu juk niekada nieko nepasieks - teisingai? Nesakau, kad ziniu uztenka..yra tokiu zmoniu kurie nesugeba ju pritaikyt - bet be ziniu tu tai juk tik vejo gaudymas laukuose. Nebe tie laikai kada galejai radet versla cesdamas karolius is Rusijos. Dabar reikia ir pradinio kapitalo ir marketingo ziniu. Zinoma - jei turi milijona, kita verslo pradziai tai bepigu - visus specialistus galima nusisamdyti - bet net ir tai negarantuotu verslo sekmes. Zodziu kam atrodo kad si demotyvacija klaidinga - pirmyn. Pasauly reikia daugybes ranku juodam darbui. Juk 99% tampa tais kurie paklusta, ir tik tas 1% sekmingai vykdo savo versla. Gal ir gerai kad yra tokiu entuziastu buti bemoksliais.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4965 d.
#41 ziuriu cia visi suka versla ramiai sau, arba siaip firmom vadovauja
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau