2011-10-20, Canonas
Po velnių! - Rinkis muziką atsakingai!
91

komentarai (32)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4507 d.
#24 Tau buvo pasakyta eiti technuškių klausyt... Net nežinau, kaip tokiam asilui išaiškinti, kad rokas jau nuo 50's buvo visos šiuolaikinės populiariosios muzikos pradininkas. Taip, ir tavo electro ir panašus pigus šlamštas kilo iš roko, tik kad greitai degradavo, nes neturi tokio ypatingo skambesio, ir neatliekamas gyvai. O apie tokias popso iššikas, kaip Bieberis, tai net komentarų nereikia. Jo balsas nėra prastas, tačiau jis pats tiesiog išpūtas komercinis burbulas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4702 d.
Graži demotyvacija. Vargšos mano ausys, kažkada marintos pigiu popsu. Aš pradėjau nuo Avril Lavigne, kai jos klausiau man buvo gal... 8 metai, maniau kad tai yra pats krūčiausias rokas, o dabar klausau Guns n' Roses, Rolling Stones, Led Zeppelin ir kitų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4706 d.
Nenutilo tie broliai ir greit dar nenutils.. :D Tiesiog Joe dbr solo, daugiausia dėmesio jam.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4713 d.
jei tu gaidukas, kalbek uz save.
Figo1393 prieš 4715 d.
Biebar <3 gaidukas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4716 d.
#24 Ir siaip-elgies vaikiskai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4716 d.
#24 Senoji muzika padejo pagrindus dabartinei,logikos zmogaus.Ar dietos laikais,mm? Asmeniskai as savim didziuojuos ir savo draugais.Padeje mes ant visokiu electro,house,hardbass ir velniai zino ko.Dejom.Problem? U mad? Yes you are.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4716 d.
#24 kas čia verkia..TU GAL PAKLAUSYK? KLAUSEI BENT VIENOS DAINOS? Tu pažiūrėk kokia anksčiau muzika buvo ir kokia dabar.Protinguolis atsirado.. ok.Eik klausyt savo electro ir čiaupkis.Susideginkit electroFanai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d.
ka cia verkiat dau.nai. sudas tas rocko muzika, ir dar garbina cia nsmn kazkokia. real music owww kaip graudu. susideginkit rokfaniai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d.
#21 Pasilaikyk savo nuomone sau,kvaileli.Pasidomek pries tai bent kokia tai muzika ir tik tada sakyk.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau