2012-03-06, nr789
-os savaitės demotyvacija Prie ruso buvo geriau - Mano tėvus nušovė, vyrą ištrėmė, o gimdyti 12 km ėjau pėsčia
94

komentarai (46)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2564 d.
buvo geriau tik tiems kurie turejo vergo dvasia
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3115 d.
Sausio 13 lietuviai gyne tevyne, o idomu kiek dabar eitu ginti pamate kokius dantis mums valdzia siepia mmm? ka dabar geriau? puse Lietuvos issilakscius i visas puses, ir cia vadinasi laisve??? geda cia o ne laisve
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4384 d.
visur savi pliusai ir savi minusai,ssrs gerai buvo tiem kas be vaizduotes ir suktis nemokejo,kuriem pasake - eik dirbt ukvedziu i siauliu mokykla,ir jis eina. o tiem kas nori zodzio laisves,siekti karjeros, platinti paziuras,mastyma ir tt(ka daro pasaulietiskas zmogus) tai tiem prie rusu ar po rusais,kaip bepasakysi,geriau nebuvo ir niekad nebutu.as viena ju.taip dabar neduoda buto ar masinos eilej pastovejus.bet jei nesi tingus,sukiesi ir domiesi kazkuo tai tikrai ivertinsi ka dave ta nepriklausomybe zmogui.kas uzaugo prie rusu tam savimone pakitus,todel lt tiek pykciu persipildziusiu zmoniu,jie iprate buvo laukt eilej ir gaut kazka o ne subine pajudint ir pasistengt patiem. aciu uz demesi,iki.
abcd prieš 4563 d.
Užsiregistruokite internetiniame puslapyje Surveys-Faq.com/?ref=2770427 Pildykite internete anketas ir gaukite po 14 USD už kiekvieną užpildytą anketą. Registracija - nemokama. per dieną galima užpildyti 3 anketas, tai gaunasi apie 42 usd per dieną, o litais - 100.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4568 d.
Ir dabar mokslas nemokamas. Jei esi Vingių Jonas tai gal tas mokslas tau ir nereikalingas.O jei turi proto visos sąlygos sudarytos mokytis nemokamai. O Kaziui pasakysiu. Nusišneki visai, pabandyk bent kiek užjausti tuos žmones kuriuos trėmė, pagalvok jei tavo šeimai ar tau būtų taip nutikę. Turbūt taip nebešnekėtum. Aš negyvenau tais laikais, bet pasiklausius mano giminių nebuvo nieko gero. Žmonės vargo, dirbo kaip šunys ir nieko neturėjo. Tai sovietams pasakysiu geros jums pabaigos, tikiuosi greitu laiku apsivalysim nuo jūsų ir galėsim gyventi kaip kas norim.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4570 d.
prie ruso neskaitant viso apsurdo buvo ir privaluma pvz kad ir nemokamas mokslas, garantuotas darbas ir ligybe, gerbe protingus ir nusipelniusius.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4573 d.
kazy tu kausas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4573 d.
#38 Oi oi, kokie argumentai. Dabar jau aš viską pakišinėjus savo vaikams po nosim, bet man ši demotyvacija visvien atrodo teisinga.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4574 d.
O kuo jum blogai SSRS? visiem yra darbo, mokslas nemokamas, gauni busta. Ir kisat visus savo tremimus ir t.t. Jus dar prisiminkit kas faraono laikais buvo... Nu buvo tremimai, represijos, ir ka? Tai buvo butina kad itvirtint valdzia, istorikai didieji, o ka dabar geriau? aisku kai teveliai uz jus dirba, viska pakisa po nosiai tai ir galit dziaugtis ta savo laisve
Smiler prieš 4574 d.
#35 Pritariu .
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau