2011-05-18, ladybird
Prieš priekaištaudamos, kad vaikinams galvoj vien  - seksas, prisiminkit kokios materialistės esat pačios.
189

komentarai (22)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4461 d.
#5 kai tokios situacijos buna tai cia tiek seniui tiek barakudai pinigai rupi,nes pana del pinigu buna o vyras puikiai suvokia kad be pinigu to neturetu.nu ir viskas,nesiskistykit cia lytimis,po**ui kokia lytis,jei pinigai gyvenimo variklis kazkam tai ne lyties organai kalti del to.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4461 d.
manau siais laikais moterys pacios dirba ir uzsidirba... taip kad..:D ai ir beja,sexas rupi ne vien vyram,as asmeniskai pamacius vaikina iskart mastau kokia pas ji sedyne:D taigi taigi,materialistes e tik moterys, o apie viena dalyka masto ne tik vyrai,mes esam zmones.ir nereik skirstytis lytimis, nes nuo to kas tarp koju poziuris i gyvenima nepriklauso.va
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4873 d.
tai jau merginos apie seksa negalvoja? abi puses tokios pat, tik merginos gal siek tiek veliau tuo "virusu" uzsikrecia ir kitaip i tai ziuri. bet, po galais, jos irgi to nori. o apie materializma - ne i tema jis cia merginoms priskirtas, nes vyrai dar ne tiek svaigsta del visokiu bmw ir kitokiu "kietuma kelianciu" dalyku ;D zodziu, abejom temom esam vienodi. ir sis komentaras merginos. :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4873 d.
nice demo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4873 d.
Iš vienos pusės moterys yra nuostabios. Iš kitos pusės pas jas užpakalis...
Sirdgela prieš 4873 d.
Kaip vyram gali nerupeti seksas ir kiti gundantys moteriski dalykeliai :D yra aplink vyrus. Nuotraukos bene erotines, su iskirptinem ( one.lt, facebook.com ir t.t. ), iseini i lauka tas pats visos merginos sexuoja, per tv tas pas sh :D tai kur cia nebus galvoj seksas? Logiska.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4873 d.
@natural
nu ir keistas būdas susipažint su keista panele.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4873 d.
Sukaaaa, ji sukaaaa, gyvenimo ratu. xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4874 d.
#12 , ne, ne iš Kauno, iš Vilniaus :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4874 d.
cia tik dabar mergos pjaunat, kad jum pinigu nereikia ir isvis, kokios kalbos pas jus gali buti apie pinigus, jeigu jus dar su tevais gyvenat arba dar vis esat tevu islaikomos.. :D kai sulauksit apie 30 metu savo amziaus, darbas bus geras arba xujovas, bet du vaikus islaikyt reikes, nes jus vyrai paliks del jaunesniu mergu, o tada ir ragas istatytas i pinigine bus, ir kursit planus kur gaut pinigu, kad issilaikyt busta, masina, pavalgyt ir t.t.. :)
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau