2012-06-26, Synecdoche
Prieš rinkdami epitetus - Suvokit skirtumus
13

komentarai (87)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4141 d.
hm.. yra kekse ir yra elitinė kekšė... koks skirtumas, kai vistiek kekšė?..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4160 d.
#81 žinai bent ką reiškia žodis monogamija?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4315 d.
Idomus demo. Idomu uz kiek sito demo autorius man nuciulptu??? Idomu ar pas ji dantys nesugede, be karieso??? O idomu kiek jis man uzmoketu jei as ji per rura istvatinciau??? Idomu kiek jo motka, sesuo ir dukra ima uz valanda??? Kaininyka galejo cia savo ikelti, po paraliais.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4440 d.
tyliu ptirties permazai :D
Samurai_Soul prieš 4456 d.
Tavo komentaras parodo kad tu iš tiesų nieko nesupranti.#81
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4466 d.
Same sheet diferent time
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4467 d.
hm. apskritai man keista kaip zmogus taip visus neisprususiais vadindamas i viska tik is vienos puses ziuri. tipo toks darbas kur parsidavineji suteikia ir malonuma ir pinigus? toli grazu ne, nes moterys ne vyrai, kad malonuma pajaustu mums reikia ir jausmu. bet cia nesiplesiu, nes cia tikrai nevyram suprast, juo labiau tokiem kurie propaguoja prostitucija ir monogamija... cituoju jo zodzius: "Vadini gyvenimą visiškoje apatijoje ir pastangų neįdėjimą į savo svajones savigarba? (:" po velniu, manai kad visos maximoj dirbancios neturi jokiu siekiu, tikslu? as pati dirbu vasaros metu paprasta darba- pardaveja, nes zinau kad man reikia siek tiek pinigu naujam kompiuteriui kad galeciau mokytis. ir cia morales reikalas, kas renkas lengvesni kelia, kas sunkesni kelia prie savo svajones. be to tam versle tikrai geri zmones nesisuka..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4467 d.
hm. apskritai man keista kaip zmogus taip visus neisprususiais vadindamas i viska tik is vienos puses ziuri. tipo toks darbas kur parsidavineji suteikia ir malonuma ir pinigus? toli grazu ne, nes moterys ne vyrai, kad malonuma pajaustu mums reikia ir jausmu. bet cia nesiplesiu, nes cia tikrai nevyram suprast, juo labiau tokiem kurie propaguoja prostitucija ir monogamija... cituoju jo zodzius: "Vadini gyvenimą visiškoje apatijoje ir pastangų neįdėjimą į savo svajones savigarba? (:" po velniu, manai kad visos maximoj dirbancios neturi jokiu siekiu, tikslu? as pati dirbu vasaros metu paprasta darba- pardaveja, nes zinau kad man reikia siek tiek pinigu naujam kompiuteriui kad galeciau mokytis. ir cia morales reikalas, kas renkas lengvesni kelia, kas sunkesni kelia prie savo svajones. be to tam versle tikrai geri zmones nesisuka.. wow koks malonumas kai su tavo kunu daro kas nori ką nori (rinktis klientus? pasakėlė kas priviliotų daugiau jaunų naivių merginų... sumokes "bosui" pakankamai ir lieps eit su kokiu ištvirkusiu sadomazochistu seniu..) ir dali pinigu paima kažkas kitas. ir ar tikrai gali "išeit" iš tokio darbo kada nori? dar neseniai gi istorija buvo cia su dingusia lietuvaite kuria atrado "eskorto merginų" puslapy, o vėliau negyvą.., wow kaip saugu, tvarkinga. sitas verslas tiek lietuvoj, tiek daugely kitu valstybiu nera legalus, tad ir islysti is jo ne taip ir lengva... ir siaip labai abejoju ar normalioje seimoje esi auges, jei puseserei pinigu pragyvenimui ir svajoniu siekimui tokiu budu reikia uzsidirbt... arba per daug normalioj, nesuvoki kaip gali buti skaudu vaikui kai jo tevas eina pas kitas bobas, kai mama kas nors ku**a isvadina, kai paciam ziauriai reikia pinigu bet ner is kur ju paimt... vargu ar tos kurios pasirenka lengviausia kelia, po to brangina ir vertina tai ka turi, ir ar dziaugiasi savo pasiekimais.. o pats parsidavinejimas turi tik viena gera puse- greiti pinigai... bet juos pasiekti reikia tureti zema morale..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4467 d.
Synecdoche, Jeigu turetum mergina, tai tu jai vistiek tipo leistum dirbti toki darba? Nemanau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4467 d.
Vistiek papai
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau